Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Mervanin rezultat - dva tiebreaka, a između 0 - izazvao je veliku pažnju teniskih fanova, pa se komentira na većini važnijih teniskih foruma. Jugićka je IKONA bosanskog sporta! Sa malo sreće, zajedno ćemo proslavljati nove njene velike pobjede u 2009! Krenulo je sa I. Lisjak (CRO), preko A. Radwanske (POL) i L. Hradecke, sada je O. Puchkova (RUS)... Sve su ovo sadašnje ili bivše top 100 teniserke!
svaka cast,ti se ponosis bosnom i igras pod nasom zasstavom a bosna ti nista nije dala...hvala ti na tom...mnogi se stide sto su bosanci a ti se time ponosis...respekt i puno srece...
Nema potrebe kazati trece kolo kada je rijec o cetvrtfinalu. Nije to Grand Slam na kojem do finala imas sest kola!!!