Zaustavljena u kvalifikacijama
0
Jugić-Salkić bez plasmana na turnir u Taškentu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakav on ljudi moji, pa za njega je Gluha Bukovica Pariz vidite da jedva čeka ATP u tom mjestu da konačno i on vidi kako izgledaju rekete i loptica i koje su boje, jer mu je tv crno bijeli, a na internetu nema kad pošto im komšija Momo naplaćuje marku za minutu, pa samo stigne komentarisati na sarajevo-x.com On je iz jednog sela Srbčića kod Bratunca poznatom po proizvodnji sira,kajmaka i toga sličnog, tamo nema modernizacije.
Prvo nauči osnove tenisa, pa onda piši. Žene igraju WTA, a muškarci ATP
@100%.......... MAJMU,NEEEEEEEEEEEEEEEE
Ne računaj po sebi, ako si ti tek sad od krava, nisu svi u takvoj situaciji. Mislim, smrdiš malkice, osjeti se čak i kroz kablove.
@24% forever Lijepo od tebe što iščekuješ turnir u svom rodnom selu. Al jadne krave, zapostavio si ih od pisanja glupih komentara na sarajevo-x.
Bit će bolje na ATP Gluha Bukovica, ništa se ne sekirajte vi sa 24 posto, vi ste najbolji u sjedećoj odbojci i basta!