Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno izgleda kao da joj je neko svrsio po faci.
Znaci da je neka nepoznata cura ne bi bio problem. Ali posto je poznata teniserka onda su se izvinuli
Vec je unajmila advokata i tuzila tu njemacku firmu, pa ce Jelena napuniti ionako vec punu kasicu, a ovi ce morati placati donore sperme....zna se ona stara \"ko se zadnji smije, najsladje se smije\". Kazu nisu znali ko je? Slika je isjecena....ustvari ovo je slika sa nekog meca, lopovi isjekli reket i ostalo. Jeco, oguli ih! Pozdrav iz Zenice.
Kako se ovo donira?Moras li sam ili ti neko pomogne,ipak je to stresna situacija.I kakve veze ova Jelena ima sa donacijom,ona nije nikakva pomoc. E da je ona Ivanovicka u pitanju,to je sasvim druga prica,kanisteri bi bili puni.
pa srpskinje i jesu samo za gutanje sperme....srpkinje = gutacice sperme
Puna usta Srbije.. :D
HAAHAHAHAHAHHAHH! Prejako! Svaka cast! AHAHAHAH!
pa izgleda ko glavic sperme!
smeshno
Hhaha, to je dokaz ovi sto se bave grafickim dizajnom nemaju pojma, ne mogu poznat ipak jednu od najboljih teniserkih na svijetu zadnjih nekolko godina. Ukradu sliku sa neta i naprave nesto...
AHHAHAHAHAHAHHA PRJEAKA, ZNALI SU ONI ALI JE BILO PREMOCNO DA NE IZBACE OVO HAHAHHAHAHHAHAHHAH
Bas je duhovito. Reakcija joj je preglupa kao i komentar sarajevo.x.com Pogresno shvatanje politicke korektnosti vodi ka unistenju svake kreativnosti. Svaka normalna emancipirana cura bi se zezala da su nju stavili.
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!! Haaaaaaah... Dobar fol! :)
ne guta
al\' je ruzna:)
Uh jest je neko napunio, do cepa!