Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mozda je covjek samo morao u WC sto je i najvjerovatnije?
Covjek se zezao...majko draga i ovo je vama novinarstvo?
Plaćen si za to. U čemu je problem??
Čovjeka muči prostata,bre otišao do wc-a...ajooooj
jarane djaba sve,on je već odavno Nr 1 sve pada u vodu kad on sebi daje luxus sa političkim izjavama i extremnim četničkim zastavama
I za Dzeku su svasta govorili pa lik jak uporan i ostvario sve sam i gdje sad a?? Wau tezak Novak kao covjek ja i ko nije tezak dok ne ostvari sta zeli? To se zove inat zar ne? Sami rezultati govore. Otidjite na teren pa odigrajte jednu partiju tenisa sutra cu vas pitat ima li upala kakvih. Kakav je privatno i price nebeski narod to me uopste ne zanima nek mlati do sudnjeg dana sto se mene tice. Svakom uspjesnom sportisti nek je s srecom.
"Mislim da ljudi moraju da shvate da smo mi stvarno bogom dan narod. Ne kažemo bez veze da smo nebeski narod, stvarno jesmo" reče i ostade živ.
Ivaniševiću znaj da te Milan bosanski pravoslavac razumije i postupak, i on bi isto uradio da je tu
Joj vas novinara, tražite senzaciju gdje je nema... A naslov je posebna priča!