Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nikad bio u finalima?? Mora da smo sanjali poraze u finalima Australian Opena ^^
ovaj covjek je kralj svih sportova..... levati jedni zavidni, kako vas nije stid.... GORAN GORAN GORAN
nosi bradu da bi spreijecio trapezoidnu glavu i da bi se vidjelo da je muskarac, a dijeli savjete, koga je briga sta on prica, on nije vazan
ajde ba gorane, poklopi se. džumuhur je za tebe izumio tenis. ovi hrvati se kurče sa nekim kostelićima, vatrenima, blankom, balićem, vaterpolom, perkovićkom.. bola, mi kad sjednemo i počnemo igrat nema nam ravnih. zatio hrvati, šutite. ne blamirajte se više.
E jest eto to je problem, a ne sto su ljudi bili bolji od tebe. Jos ces reci da si bio bolji od Samprasa. Pa Sampras je uvijek bio pristojniji od Ivanisevica. Sto ne mogu suplje price tipa \"ja sam moralni pobjednik.\"
Goran je bio dobar teniser u svoje vrijeme, za mene njegova igra nije bila nesto posebno i nikada nisam smatrao da je neki talent, imao je dobar service i u sustini to je bilo to..Zato ne mislim da je gubio te igre protiv Samprasa zato sto ga je previse postovao, nego zato jer je Pete daleko bolji teniser od njega, za mene najveci od svih jer u to vrijeme i s tom konkurencijom koja je tada vladala osvojiti 14 Grandslam i biti u povijesti najduze na pvoj poziciji, to govori dovoljno!
Dobro je ba Gorane, nego šta ti radi Tatjana (s kim to ono radi)?
ja kol\'ko znam Roger nit\' je drzak, nit\' arogantan, a ima 16 grand slamova.
nabijem ti mamicu na mosnjin racku
@mufljuz, Kakvim tudjim perjem, o cemu ti govoris sjedeci sportas?
sto se javljaju ovi škutoralji iz kamenjara - je l se nesto iskomentovalo sto se tice hr sporta oni se upale ko šibice... ajde ljakani ne kitite se tudjim perjem ko smrdalji
goran je bog za sve sportaše na ovim prostorima. kakva karizma i fajter. lik je sa pozivnicom osvojio vimbledon! eej, to je ko da se pih plasira na neko veliko takmičenje!
mošnje ni ovdje ne mogu oprostiti uspjeh i dominaciju susjeda. kao i na svim poljima. budite sretni što ste okruženi svjetskim sporskim silama. pa bola, vas 5 ide na olimpijadu a hrvata i srba ukupno 250! jedino ako sjedeći sportovi se ne uvedu za 4 godine, onda ste najjači na planeti :) e mošnje, mošnje...
haha ne kenjaj ba ivanisevic, imas samo jedan grand slam tako da te svoje savjete mozes samo napisati na rulni toalet papira.