Travoltin nasljednik je rođen
0
I Novak Đoković počeo plesati na teniskom terenu
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da mi nismo malo ljubomorni ? haj spustimo se fino na zemlju , stanimo ispred ogledala i fino kazimo... \" mi, nemamo nijednog svjetskog sportistu osim Dzeke, nismo u nicemu prvaci, niti cemo biti... sve sto radimo jeste to da zivimo od stare slave\" . Kad mi nemamo talenata i dobre sportiste , ne trebamo blatiti druge .
boli vas briga, dusa i srce za Noleta, Cavica, kosarku, vaterpolo, odbojku, cak i za fudbal u kome za razliku od nas NIKDA baraz proci necete (qurca hagra!!!). Dali bi vi i zadnjih pola kile zeljanice da imate nekoga od njih. Ipak.... You can't always get what you want. Zato i ova zloba i zavist.
@croata ny Govori u svoje ime! Ima muslimana koji vole Djoleta,itekao ih ima!
novace sr..bine , mus//limani potturice te ne vole
To je onaj Cavic protiv koga i Felps moze zlato da osviji samo na kradju i prevaru. Cestitam na sjajnoj pobjedi protiv kosarkaske reprezentacije Hrvatske uz potsjetni da ni na to prvesnstvo ne bi otisli da nije igraca iz Republike Srpske koji ne mogu da se izbore za mjesto u reprezentaciji Srbije. Cestithe i Zuki Dzumhuru na pobjedi na turniru u Zapresicu i osvojenoj nagradi od 850 dolara. Pa yebo vas, ovi vasi i kad pobijede osvoje nagradu od koje samo mogu da zavrnu jacu turu u lokalnoj kafani.
Jesu, za razlihu od "razigranih" bosanaca koji se nisu ni plasirali na svjetsko.
jesu to oni fudbaleri sto su 2006 imali skor : POBJEDE : 0 NERIJESENO : 0 PORAZI : 3 GOL SKOR : 10 : 3 HAHAHAHHAHAHAHA, a ko ti je taj Cavic ?
Naslov je katastrofa...cuj travoltin nasljednik...ma nidje veze...prije ce biti rodio se nasljednik porodice Adams...
Ovako mu i djedovi plesu po Istanbulu.
koji ste vi bolesni ,ljubomorni i sebicni papci------istrunite u tom prknu sto vam je USA dala. ajmo sad-opletite...ohoooooooooooo
Ti ne razumijes, boli nas briga za Noleta, tek tako ostavljamo komentare da se smijemo, a onda se pojavite vi iz RS da nesto pametujete! chill out :)
Šta reći sem chicken pleše chicken dance
ovo su bili njegovi pocetci.... http://www.youtube.com/watch?v=WVnin-gEnXk&NR=1
1. Ovo nije autentican snimak onoga sta se sinoc dogadjalo. Ovo je necija slobodna montaze. Da si imao priliku da hgsledas mec jasno bi ti bilo o cemu govorim. 2. Novak je ovaj cirkus poceo prekinuvsi ovog tupavog komentatora sa terena koji mu vec trece vece za redom postavlja isto pitanje. Novak je reporteru rekao "za.ye.bi tenis, hajmo malo pricati o tipu koji plese u pauzama", pozdravio je tipa 'plesaca' koji sjedi na vrhu tribina. I da se ispravim, Novak je ovom pobjedom zaradio vise novca negho svi TOP 1000 rangirani BH teniseri kad im se saberu sve zarade tokom njihovih karijera.
hahahahah na tvom klipu je dosta ljepsi tu se neko pobrinuo za dzokin stajling
nece on dugo biti broj 1...