Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cetstitke
ko mu hebe mater ...cuj, u naslovu naglasili da je hrvat kao da je biti to neka cast a ne sramota sto bi rekao haski tribunal
Svaka čast! Hrvate je odlično krenulo u posljednje vrijeme.
ovo je Hrvat se pedigreom,a ne Cilic pola/pola !
@ziganteli aha ! koliko je Ibrahimovic svedjanin toliko ste i vi hrvati !
Svaka cast momak.
brao mali
Bravo ćora
Kad ja pare stavim na federera,on izgubii...inace coricu svaka cast.
Svaka cast
Bravo Ćoriću
Bravo majstore!
Bravo Borna!
Smijete slobodno naglasiti da je ovim porazom Federera Nadal opet preuzeo prvo mjesto na ATP listi. Kad je bila obratna situacija prije 10-ak dana to ste odmah u naslov stavili, a sad niste nigdje ni u tekstu spomenuli.
Bravo za mladog Bornu.
Citav turnir se Federer provlacio
Nije ni Kliks što je nekada bio. Normalna raje se ili razišla ili pobudalila, gledam komentatore za 80% ne znam ko su...
Banovalo Nagasakija ponovo
Kada pomislim da ima kliksadžija koji i ne znaju ko je Nagasaki. Jeza
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast Coricu nije mala stvar pobijediti najboljeg i najveceg tenisera u istoriji tog sporta Mlad ne ovo decko i mogao bi možda biti i najveći hrv.teniser svih vremena.
Razbio ga Borna ko beba zvecku.