Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teži 100.000 KM, svaka čast.
VAZNO JE DA JE BALIYA NAGADU ZA SVOJU JEDNU POBJEDU OSVOJIO!!!!! EHEHEHEHEH NEGO RECITE VI MENI, BOSANCEROSI, KOLIKO CE BALIYAA DZUMHUR PLATITI POREZA DRZAVI, A???? TO JE VAZNO PITANJE BOSANCERO!!!!!
KOLIKO CE BOSANAC DZUMHUR, BALIYA KOJI JAKO MNGO VOLI KOLOIJU BIH, KOJI BI Z7A NJU ZADNJU KAPM OKLRVI DAO, PLATITI POREZA KOLONIJI, A????? STA KAZETE VI BALIYE??????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Heroj je prvenstveno zato što je lud - zato što posjeduje talent kojim uz svoje ime svjetla i obraz ove naše napaćene zemlje koja mu ništa nije pružila. Zato je heroj, mogo je otić ko Delić, Ljubičić i kompanija u druge zemlje.
Ovi Srbi i Hrvati su ljubomorni na uspijeh naseg Dzumhura.Ne mire se sa cinjenicom da je ovo ogromni uspijeh tenisa BiH24% iz razloga stoje tenis za gospodske nacije,tako da mi kao nakaradna nacija ovo dozivljavamo kao ogroman uspijeh prolaskom u trece kolo.A to sto je Ceh nalupao nasu diku,nema veze,jer da je Ceh predao mec Dzumhur bi pobijedio.I onda jos rutinski bi samljeo ostale protivnike iz top 10.Tako da je za nas Dzumhur pobijednik turnira.Najveca stvar koja se desila BiH24% nakon Daytona i majke Angeline Joly
gigante ne staj na ovome ,gas do daske ,sad na sljedecem turniru
Svaka cast decku, ali ovo je vec pretjerivanje. Pa momak je ispao u 3. krugu. Za njega je to naravno veliki napredak, ali budimo realni. Samo naprijed Damire. P.S. Znam da je i tebe sram onih primitivaca sto su navijali s harmonikom i skakanjem po stolicama. Tenis je ipak gospodski sport. Primitivcima nije mjesto na terenu i oko terena.
Jedan je Damir Džumhur!
Ma kakvo vracanje jarane, trazi azil dok si tamo i igraj za australiju i ako Bog da za koju godinu si medu prvih 20 tenisera.
IMA LI NEKO NORMALAN DA OBKJASNI NIJE LI CILJ OSTATI STO DUZE NA TOM A.O.A NE SE STO PRE DOVUCI KUCI PODVIJENE REPINE. ALI KOD VAS BALIJA VRIJEDI ONA CEGA SE PAMETAN STUDI BUDALETINA SE TIME PONOSI.
đe si srboljube ljudino, šta mai. živjela srbija, dole bosna.
docekajmo giganta
"mudri" BUDALETINO
Ivan Dodik doso u Medjunozje,ovaj Medjugorje I donio novo paklo AAA baterija fra Jozi da uturi dva komada u Svjetlecu Gospu,a preostalo baterija da se ima za vibratore kojima se siluju analni otvori malih Hercegovaca od 2 do 9 godina
Jeli ovaj brat od Djokovica???
Kada bi se tako U Srbiji i Hrvatskoj docekivali teniseri koji dodju do trceg kola ,niko nista ne bi radio nego bi svi visili na docecima igraca ! " Vidjela zaba konja da se podkiva pa i ona digla nogu " postaje tragikomicno kao i oni njihovi teferici na Australian openu !
ma pusti ih...
koda tukne nesto u tvome tekstu
Dao Bog pa vam svi heroji bili ovakvi i rano ispadali,ja bih bio apsolutno zadovoljan.
Bravo Damire. I treba ga docekati. On je vrlo vazan za nas i zbog sportskih uspjeha koji dolaze... ALI I ZBOG TOGA STO SU NEKI / RAZMISLI KO BI TO MOGAO BITI/ NAUMILI I SVE UCINILI DA GA MAMA NI NE RODI U OPKOLJENOM SARAJEVU, A I POSLIJE SE TRUDILI IZ PETNIH ZILA, SNAJPERA I ARTILJERIJEDA IH NESTANE OBOJE...KAO I MNOGIH DRUGIH...A VIDI SAD MOMCINA NA PONOS SVOJIH RODITELJA I SViH NORMALNI PUTUJE SVIJETOM, IGRA I POBJEDJUJE, NORMALNO BEZ IMALO MRZNJE. A PAMTI I ZNA SVE, E TO JE POBJEDA , VELIKA I DAMIRA I NJEGOVIH RODITELJA.
VIDITE VI OVIJEH BOSANCEROSA KAKO ONI NE BI SCELI DRAZAVI BIH"NISTA DATI. POREZ ONI NJOJ OPLATITLI NE BI, ALI NE BI ONI NISTA PROTOIV TOGA IMALI DA OD NJE DOBIJU STOGOD!!!! TO SU BOSANCEROSI - GAMAD PARAZITSKA BALIYSKA, STO DRUGO RECI!!!! OLOS I SMECE PARAZITSKO TURSKO!!!!!
Koja slika.. gledaj pozadine ;D
MI SMO U MELBURNU DOCEKALI NA NAJBOLJI NACIN KOI SMO MOGLI ALI NEZNACI DA NIJE MOGLO BOLJE JESTE ALI BIO JE RADNI DAN TAKO NIJE BILO LAHKO SKLOPTI NAVIJACE A VI U BOSNI I TAKO SIJEDITE POKAFICIMA TO ZA MLADU RAJU KAZEM PA NEBI BILO LOSE DA DOCEKATE DAMIRA :) super je momak svaka mu cast
baš si ovo razgovjetno napisao.Još si samo trebao sve sastavljeno napisati.
halo Australac, otkud ti znaš šta mi u Bosni radimo i kako radimo? normalno da ćemo dočekati momka i bez vašeg auslanderskog soljenja pameti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)