Mostar
0

Finale parova '2nd Mostar open 18&u-2009.'

FENA
Na ITF turniru "2nd Mostar Open 18&U-2009." danas je na teniskim terenima u Mostaru odigrano polufinale singla i finale parova, priopćeno je iz Teniskog kluba Mostar. U muškom polufinalu pojedinačno sastali su se Mate Delić iz Hrvatske i Michal Voscek iz Slovačke. Pobijedio je Mate Delić rezultatom 62;62. U drugom polufinalu sastali su se Ilija Salapić iz Hrvatske i Viktor Farkaš iz Slovačke. Pobijedio je Salapić rezultatom 61;64.

U ženskom polufinalu pojedinačno igrale su Karolina Pondusova iz Slovačke i Ekin Gunaysu iz Turske. Pobijedila je Karolina Pondusova rezultatom 61;63. U drugom polufinalu sastale su se Barbora Krejickova iz Češke i Carmen Schauer iz Austrije, a pobjedu je odnijela Krejickova rezltatom 60;60.

U igri parova u muškoj konkurenciji pobjedu su odnijeli Viktor Farkaš i Michal Voscek iz Slovačke savladavši Slobodana Jevtića iz Srbije i Iliju Salapića iz Hrvatske. U ženskoj konkurenciji pobijedile su Barbora Krejckova iz Češke i Alexandra Petrzalkova iz Slovačke savladavši Ekin Gunaysu iz Turske i Karolinu Pondusovu iz Slovačke.

Sutra u finalnim mečevima singla sastat će se Ilija Salapić i Mete Delić te Karolina Pondusova i Barbora Krejickova.