Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ! Čovjek koji je pokazao kako se igra i kako se slavi !
andy je prije ovog meča već znao da nema šanse za prolaz dalje jer je nishikori pobijedio ferrera. vjerujem da zato nije igrao punom snagom i zato je ovakav rezultat. nimalo ga ne opravdavam, naprotiv, mislim da je to izrazito šupački potez.
Urednici može li link za highlights pored opširnih informacija i teksta
Kakav je ovo mec bio, veliki Roger je ovakvom igrom unistio zelju za tenisom u Murrayu, jednostavno djelovalo je kao da igra sa igracem van prvih 200 pa i 300 na ATP listi, dugo pratim tenis ali ovakvu dominaciju covjeka od 33 godine nisam vidio, ovo nije mogao ni Sampras ni Agassi i mislim da nece vise niko moci, ali Roger i u trenutku ovakce pobjede pokazuje velicinu, raduje se skromno, skoro kao da mu je i malo zao sta je se desilo Andyu, jedino sto je zalosno sto Roger nije bar koju godinu mladji, mozda najveci sportista ikada,sigurno jedan od onih sa najvise stila i kulture, primjer svima kako sportista a prije covjek treba da se ponasa u trenucima slave i uspjeha, postovanje!!
3 rijeci: najbolji svih vremena
Imao je Federer i 23/24g pa je gubio od teenagera Nadala,zato ne pricaj gluposti.Federer u mnogome svoju ugru zasniva na servisu,prvi mu je medju top 10 u svijetu a drugi u top 3.Takvi igraci duze traju,primjer ti je Karlovic koji debelo u tridesetim igra kao u najboljim godinama.Naravno glupo je poredit njih dvojicu jer Roger uz servis ima i najbolji forehand svih vremena i izmislio je tenis za Ivu.Ali da mu je sjajan servis veliki plus to stoji.Nadal kad fizicki nije spreman i lose igra izgubi 62 62,Federer kad ne moze da se sastavi s lopticom i dalje je opasan jer mu je break tesko uzet a on na protivnickom servisu uvijek moze da odigra jedan dobar game,uzme break i set
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rasturi ga fedex. I noleta ce smlatit
Imao je tu priliku za vreme Wimbledona i nije uspeo da "smlati" prvog tenisera sveta...
Najbolji ikad !!! Djokovic u vrhunskoj formi na turniru ali Federer veceras pokazao da nimalo ne zaostaje. Finale bi trebalo biti pravi uzitak.
finale djokovic - federer 100 posto daleko bolji od svih ostalih
Ovaj Masters je smiješan, pola mečeva manje od sat vremena traje. Kad se sjetim prije one generacije Sampras, Agassi, becker, Ivanišević... svaki meč totalna drama. Ovo je smeće totalno od turnira.
u pravu si sto posto umjesto da gledamo vrhunske meceve ono 90 posto meceva rasturaze