Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da ces osvojiti olimpijsko zlato, pa nekada i Roland Garros da zaokruzis svoju karijeru! Pred Nadalom su godine uspjesnog tenisa, u to nema sumnje ;)
ma Federer je NAJBOLJI!!!!!!!!!!!
federer je najbolji teniser svih vremena... :) gospodin... :)
NADAL je kralj
Jedan od trojice najboljih tenisera svih vremena...Mozda ga Nadal i pretelkne po broju osvojenih GS titula ali nikad nece znati igrati onako kao federer...ista stvar i sa sharapovom...da nema ovih silnih povreda vec do sad bi imala 0 GS titula...
Za vasu informaciju Federer nije niti bio u Olimpijskom selu... Od samoga pocetka odsjeda u hotelu 5 zvjezdica a u selo dodje samo da posjeti svicarski tim... Idemo Rafa, zlato je nase... ;)
idemo roger po zlato!!!!!!! nadam se da ce mu se vratiti samopuzdanje i da ce opet biti no.1