Tenis
0

Federer: Murray mi nije jedini suparnik

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Najbolji svjetski teniser Roger Federer pun je pohvala za svog novog prvog pratitelja na ATP ljestvici Andyja Murrayja, ali tvrdi i da mu Škot neće biti jedini suparnik na skorašnjem US Openu...
  • Ako pogledate prošlotjedni turnir u Montrealu, shvatit ćete da u ovom trenutku postoji puno izjednačenih igrača. Finale je, na primjer, bio vrlo neizvjestan. Puno je igrača koji su u stanju međusobno se pobjeđivati, mislim da je to vrlo zanimljivo - rekao je Švicarac koji ove sedmice nastupa na Masters 1000 turniru u Cincinnatiju.

  • Rafael Nadal se vratio nakon ozljede, ja sam se vratio nakon nekoliko sedmica pauze. Čini se da su svi napokon zdravi i to može biti samo dobro za nastavak sezone. Siguran sam da će Nadal ponovno biti jak, ako je doista spreman i zdrav.

Naglasio je 28-godišnji Federer i kako je Murray postao velika snaga na tvrdoj podlozi.

  • Murray se najavio lani osvajanjem upravo turnira u Cincinnatiju. Otada igra nevjerojatno, posebno na tvrdoj podlozi. Osvojio je gotovo sve što je mogao i mislim da više nije iznenađenje - objasnio je Švicarac koji je od osam međusobnih dvoboja protiv 22-godišnjeg Murrayja, slavio u samo dva.