Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi, Fedex kakav god da jeste je NAJBOLJI na svjetu, jos jednom je to pokazao i NIKAD ali NIKAD u profesionalnoj karijeri nije izasao na teren i predao mec. Pogledajte Djokicu sjajnog kako je grohno ko fasada. Kako stvari stoje nece ovo bas biti najbolja teniska sezona ikad za Djokovica.... FEDERER 4ever !!!!
Da ste napisali da je lik Izmoren/Premoren vjerovali bi vam da ste vi pisali al ovako :(( ko uvjek! cuj raftera kralja pa i ja bi volio da odustane da vas ne gleda vise ocima do daljnjeg..
Federer uziva veliki respekt- c i j e n a t o r. b a
najboji teniser svih vremena, u svojim najboljim godinama pojeo bi i nadali djokovica zajedno
šta znači \"strgan\"?
copy-paste sa http://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/tenis/jako-su-nam-male-sanse-sada-strgan-sam.html ZNATE LI ISTA SAMI NAPISATIIIIII?
Strgan? Ovo copy s index-a...pretpostavljam.
Cuj Raftera..haha