Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slozno kao jedan,mi svi b.alijaci sa 24%,sa prasnjavim i.konama na tavanima od predaka i sa a.lahom u ustima navijajmo za naj vecu uzdanicu BiH sporta Federera da pobijedom nad Nasim pretkom Djokovicem ostvari naj vecu pobijedu BiH sporta,vecu cak i od prvaka u toliko popularnoj sijedecoj odbojci.Federeru,vrati osmijeh na nase p.oturcene kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama ispod nosa.Nema veceg neprijatelja S.rbima od S.rba p.oturica
Valjda ja najbolje znam kad me zabole leđa, a to je isključivo kad počnem da gubim.
To je taktika prvog tenisera svijeta, ne Federer-a. Da pratiš tenis znao bi da je Federer danas nakon 7,8 godian zatražio medicinski timeout i ne bi ga džaba tražio. U karijeri se nikad nije žalio na povredu. Danas se čak i Malisse-u izvinuo radi toga što je morao uzeti medicinski. Isto tako da si gledao vidio bi da je Benneteau tražio od doktora samo masažu, ne zato što je bio povrijeđen nego što se igralo 5 setova, na što apsolutno nema pravo, ako nije povreda. I ti pričaš o Rogerovoj taktici, čovjek nijedan meč u karijeri nije predao.
Obično me leđa zabole kad gubim i kad mi ne ide, ali čim me krene bol jednostavno nestane.
po vama je Južni dobio 4:1 u setovima, tako u tekstu pise!
Doktor Cmon Roger !!!
vazda je najbolji bio
Najjaci svih vremena!