Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aj idi ne vidio se pusti ove mladje da se bore
brz oporavak legendo i da nam se vratis jos jaci
Nece on jos u penziju... oporavit ce se on, jos on ima dovoljno znanja da osvoji 2-3 turnira serije 1000, ako ne grand slam.
penzija a šta drugo za najboljeg svih vremena po mnogima bolje mu je sad prestati i svako jutro sa mirkom kaficu i rakijicu popit,jer najveći nikad više nijednog turnira neće osvojiti...
PENZIJA !!! Vrijeme ti je otići dok si na vrhu, da te ne zaboravimo za par godina jer si gubitnik....
Idi dok te svi pamte kao vrh, mozda si trebao i ranije, jbg godine prolaz niko nije mogao protiv toga pa nemoj ni ti. Volis tenis, pa nadji se sa Samparasom i igraj rekreativno. Nisam ga nesto gotivio ali je definitivno najbolji svih vremena, a nikad ti oprostiti necu sto ako nista ne pusti Rodika da uzme Wimbledon.
ja mislim da bi fed, ako uspije sanirati ovu povredu ledja, mogao izvuci jos 1-2 sezone. njegov stil igre je puno zahvalniji za zglobove od recimo nadalovog, koji vec sad ima ogromne probleme sa koljenima. vidio sam i da prvi put od pocetka karijere testira reket sa glavom od 98 kvadratnih inca, pitanje je da li ce odluciti da stvarno zamijeni svoj stari (manji) reket. mislim da jos ne razmislja o penziji