Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i to sto kazes, al nikad dosta para u sustini :D
ma eto bas je fedexu do para...
a arapa.. moraju na silu dovlacit igrace...
Po zakonu.
ako mu je hars ugovarao posao sa arapima, rodze rje dobar jedno 82 dolara, sve skupa
S obzirom da je najbolji teniser svih vremena, platili su mu premalo. Federer je gospodin! Cuj Djokovica ba, malo mu milion dolara. :D Budi zahvalan Djokovicu, ugledaj se na Rogera.
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
Povucem ti seku za klitoris XD
@FedeX Onda ga malo povuci za ćunu...Ako ga toliko voliš...;)
Cifra je malo niža, ali ne mnogo. Đoković, tj. njegov menadžer, je tražio više para, pošto je broj 1, pa su to \"prebili\" pozivnicom za njegovog brata i isti iznos novca za obojicu. Đoković je smatrao da je prolaskom u polufinale \"odradio\" zarađeni novac.
mu javit da prebaci malo love Muju Muminovoću za dvolitre.
Volim Rogera više od Džamije : ) Idemo majstore !!!