Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast, samo naprijed i sve ih rasturi curica je prava, neka je sreča prati
@haha, to da je papancica se podrazumijeva ali nas to ne sprjecava da joj cestitamo....pa i papci znaju svasta nesto, eto recimo ti, znas komp upaliti..veliki je to napredak
Ko li joj je placao treninge,i moje dijete je treniralo i bilo uspjesno,ali firma se mamina zatvorila pa se nije moglo vise ni placati ni trenirati......nazalost,tenis mogu trenirati samo djeca koja imaju novaca viska. Nikad sebi necu oprostiti sto sam morala djetetu ukinuti to zadovoljstvo. U svakom slucaju,moje cestitke djevojcici.
cestitam... imas podrsku
Cudo je niste popljuvali sarajlijice , pa ona je samo jedna ,,papancica\" iz Lukavca (onako kako vi volite reci za sve koji dodju u VAS grad i one koji nisu rodjeni u sa).Mislim da je jedini razlog sto niste je taj sto zapravo nije u sarajevo u suprotnom bi bilo mrsh papanko !
Bravo Emice samo tako nastavi, puno srece u buducnosti!
DIVNO KRASNO BAJNO!!! NAJISKRENIJE ČESTITKE I SVAKO DOBRO DRAGA NAŠA EMA ŽELIMO TI MI SVI DOBRONAMJERNI GRAĐANI BIH! ;-) MOŽDA TI BOG DADNE PA DOSEGNEŠ NAJBOLJE REZULTATE U TENISU I NA NAJVIŠEM SVJETSKOM NIVOU.
woooow il na bosanskom uau :) svaka cast
ona je prava FEDERALNA BOSANKA
BRAVO !!
svaka cast...iskrene cestitke
Draga Ema, iskreno se radujem tvome uspjehu i nadam se da ćeš nastaviti nizati pobjede. Ujedno me raduje što su nacionalno zaraženi komentatori prešli u manjinu;)
vidi maloj sise nema ni 12 a mina sisu za 10
Napredak na WTA listi,ha,ha,ha,ha sa 158966 mjesta na 158960 mjesto ha,ha,ha ne brukajte se.Vi i tenis,ha,ha,ha,ha
bravo Ema