Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota!
BiH mora jos dugo cekati na dobrog tenisera koi bi bio medju prvih 10...
E jebiga Damire, uozbilji se, i treniraj više.
Sagni se Damire, rekao sam ti da poneseš vazelin, sad ćeš ga primiti nasuho 😎
Ljudi se pripremili da gledaju meč, a španac ga pomete. Bruka.
Nikako momak da shvati da on u svijetu tenisa ima ulogu fluffera... ili je jednostavno dovoljno plaćen da ga nije briga za to.
Nisam ni sumnjao. Otvori neki kafic s to malo para sto si skupio, moj Damire.. probao si, al nije za tebe
@FNM - slazem se samo i ja, kad sam bio mladji, igrao sam dosta dobro tennis. Cak sam bio kod Bollettieri-a u Floridi 6 mjeseci. Al onda je poceo rat i s mojima sam se preselio u inozemstvo. Sad vise ne igram jer sam naravno zavrsio faks itd ali treniram s jednim malim koji je (Talijan) bio n.205 na svijetu (igrao cak protiv Wawrinke) - on mi kaze da ako si van top 50, male su to pare jer su troskovi ogromni. Tako da nije ni lako ulozit lovu u neki business
@FNM - to sto ti kazes je odlicna ideja samo za to ti treba (bez obiteljske pomoci, eventualno banaka itd) par €€M.. Dzumhur ako stavi na stranu €20,000 godisnje je super. Samo top igraci imaju placeno sve - pa ovaj moj Alberto covijece nekad spava u autu da ustedi kad ide na challenger. On moze zaraditi OK lovu ako daje casove i trenira mladu raju -- npr u Milanu gdje ja zivim 1h tenis-a je €60.. nek imas 40 satova sedmicno to je €2.400.. 50% das klubu za terene, ipak imas bruto zaradi €4,800..
Ma kladio se na svoj poraz milion posto. Kvota na granollersa bila 2,20. A vec su jednom igrali prosle godine i Dzumhur ga dobio. Pa ne mozes izgubiti 12:1 ....
da bog da u lijekove te pare potrosio
ovog majmuna malog treba istrazit, pola meceva je idiot nastimo
invalid mrtvi, treba tebe izbacit iz prvih 100 a uskoro ispadas
Bravo majstore, ovako nastavi i uskoro si kao Djokovic
Ponos Bosne!