Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire, stvarno pretjerujes:)) Daj malo skromnosti i realnosti, kakvoj se ti pobjedi nadas protiv Berdiha?? Pa nije ti to Kukuskin ni indisponirani Haase. A nije ni potroseni a uz to i bolesni Nadal. Smopouzdanje je dobra stvar ali treba biti svjestan svojih mogucnosti.
Damire trebaš mišiće za tenis. Daj radi nešto, pucaj se proteinima, ovako ćeš vječno ostati negdje na 80. poziciji.
@BosmalBoyy2 O lutkice mojaa. Kakav si mi? Ne ide, stisla me škola, neam vremena. :/
@BosmalBoyy2 Sve po starom, Bosna tece, Semir baca ublehe i tako..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zgazi ga kao plitak potok Damir vitezu nas u inat dusmanima
ako se povrijedi mozda
Ne trebaju nam bolji ambasadori od ovakvih vrijednih, talentovanih i ambicioznih mladih ljudi! Bravo Damire, samo naprijed! Tvoje vrijeme tek dolazi! :)
Mene bas zanima kakav negativac moras biti da blatis ovakve ljude i klikas "unlike" na ovaj prvi komentar? Covjek je upravu, ovakvih pozitivnih prica i ljudi nam treba.
Bravo Damire, svaka cast! Samo nastavi!
Sretno momčino!!!