Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo promjeniti trenera tj oca koji nema veze sa tenisom,i psihologa aktivirati da mu skrene pažnju na ponašanje,i onda se može več nečemu nadati
Djaba i pripreme i ATP turniri umjesto Chalengera i sve, nikad on nece vidjeti top 100 DOK NE PORADI NA PSIHI. Mnogo puta je imao sve u svojim rukama, vec zavrsene meceve, ali se onda zivcira radi jedne obicne gluposti i tu je kraj za njeg u mecu. Takodjer treba poraditi vise na tome da ne podcijenjuje protivnike, jer odlicno igra protiv najboljih, a protiv daleko losijih izgleda kao da im pusta pobjedu.
Džaba momak, došao si ti do svog maksimuma. Već je izvjesno da nećeš odbraniti bodove na AO, osim ako ti neko ne preda meč. Još ćemo se mi načekati na bosanskog Đokovića.
pa italija,engleska,holandija,turska... drzave koje nesto znace nisu docekale svog djokovica, da mi docekamo
kakav je god, naš je :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momak se trudu,ali nažalost to je sve.
trud su uvijek isplati, manje ili vise