Turnir vrijedan 15.000 dolara
0
Džumhur u četvrtfinalu Futuresa u dubrovniku
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dubrovnik sa malo D:
Nidje veze s temom, al nema veze; njegov rodjak zulfikar-zuko je osim Herceg Novog volijo i Dubrovnik: \'\'Jedne godine, bili Zuko Džumhur i ja u Dubrovniku, zimi. Tamo je bio atelje Milovana Stanića, čuvenog slikara. On je slikao u zidinama i atelje mu je bio pun gostiju, pogotovu kada je zima, kad nema kuda da se ide. I došla su dva Amera s ruksacima i dugim kosicama. I sjedimo mi tako i smotaju oni tako neku cigaru od nečega i daju Zuki i meni. Zuko zapali i povuče - ništa. Da meni, ja povučem - ništa. On pita: \"Je l\' tebi djeluje ovo?\", a bio je hašiš; ja kažem: \"Ne, a tebi?\" \"Ni meni\", kaže on, ajmo još jednom. Ponovo mi duvamo i ništa. I Zuko kaže Milovanu: \"Milovane, daj ti nama dvije loze, ovo je za oficirsku djecu\" zuko car.
Sad ce velika serija turnira,Hadzici open,Rajlovac fjucurs,Gluha Bukovica celendjer,Teocak open itd. Pa ce biti rezultata
Ovi turniri su uredu da ih igras,al moras se potruditi da ih osvojis..ipak je ovo Futures,najslabiji turnir..moras pocet ostvarivat velike rezulate za velike uspjehe..Nek ti je sa srecom kralju :)