Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo ovakve stvari trebaju da se bodre i da budu ponos jedne drzave, a ne radikalizam i fanatizam. Svaka cast Damiru!
@IzgorioPoGlavi Njegov izbor. Iskreno, mene njegov privatni zivot ne zanima. Zanima me sto BiH predstavlja u najboljem mogucem izdanju u svijetu sporta. Meni dovoljno.
@poker Mislim da tvoj komentar dovoljno govori o tome ko je kakav. Pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaka čast Damiru, naravno ali i BH Telecomu koji spozrorira i drži u životu BH Sport...a ne jedan banderaški Telemach kojem je cilj samo iznijeti pare iz BiH bez vraćanja dijela toga BH društvu kroz ovakva sponzorstva ili možda investiciona ulaganja u ovo društvo...
Da je po Bh telkekomu i takvim lezihljebovićima, Damir bi sada konobarisao po Baščaršiji.
koliko si nepismen da ne bi mogao biti ni konobar... dovoljno od tebe...nemoj više...
Hm
Sve cestitke Dzumi LAfee :D
Bezveze im ovo sa ugovorom, to se pruzi ruka ruci i to je znak saradnje. Nigdje veze oni sa svojim slikavanjem ugovora, svima bi im otkaz dao!
Čestitam i želim ti puno uspjeha!
kao da mu je Catic brat...
svaka cast Damiru ali nije eliminisao Nadala nego je nadal predao match. Pa yebiga, i ja ako igram protiv Federer-a i ovaj iskrivi nogu ja bi pobijedio.
Samo pročitati komentare i odmah je jasno koliko smo zlo od naroda! Momak trenira u Beogradu i zbog toga je loš ili ne znam šta? A ko će mu biti cura ne određujemo mi, bando primitivna!
bravo. to ti je bolest koja se zove balkanizam. Nema tu lijeka - ozdravis samo kad odes u inostranstvo. Prosjecni Bosnjo bi htio da on ostane u BiH a onda bi dolazio da navija sa Turskim zastavama. Naravno da ce u Beograd, Zagreb ili bilo gdje ima bolje uvijete. Ustvari svugdje drugo. Bravo damire - pusti bolesne nacionaliste nek se kuhaju u svojoj mrznji
@nesmesni - pravih Sarajlija vise i nema. Ti novi koje misle da su pravi bi htjeli da ostane u BiH i navijali bi na tribinama sa Turskim zastavama.. Hajde ne prdi.
Svaka cast Damire a neka je na sramotu ministarstvo za sport i kulturu i politicare koji se vole fotografisati sa pobjednicima koje vec dvadeset godina zapostavljate evo tvoje izjave " – Od početka decembra sve više vremena provodim U Beogradu. Polako prebacujem svoj život tamo, za sada. To je grad koji mi trenutno nudi mnogo više od Sarajeva. Sarajevo je grad u koji jedva čekam da dođem, ali tu uslovi za moj razvoj kao sportiste nisu dovoljno dobri kao u Beogradu. Tamo također imam više letova u druge zemlje, lakša mi je konekcija sa svijetom. To me sve natjeralo da odem iz Sarajeva, ali opet nisam daleko – ispričao je Damir Džumhur.
pa sto je tu cudno? I Cilic je otisao u Hrvatsku iz istih razloga. I LJubicic. BiH ne nudi ama bas nista, pogotovo u tennis-u. Ljubicic je cak rodjen u Banja Luci ali je izabrao Hrvatsku jer, naravno, nudi 10 polje uslove mladim tenisacima
@Orso Nisu oni izabrali igrat za Hrvvatsku zbog uvjeta, vec da predstavljaju svoj narod pod svojom zastavom, a ne da im dolaze navijaci sa ljiljanima, turskim i arapskim zastavama. Probudite se...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A sad ce se hahari skupiti i kao da mu pomognu. A kada je bio dijete i kada mu je trebalo najvise, predpostavljam da niko nije ni marke odvojio za ovakvu velicinu. FUJ!
Sto te ne objavite vijest da se DJumhur preselio u Beograd? Nije valjda da vas je sramota :D
A zasto je to bitno? Valjda ima pravo da se seli gdje god zeli? Sta zelis da postignes sa ovakvim nebuloznim komentarom?
Znači broj je 061/2 - 26 64 30!
Mi njemu doček i poklone a on ode u Beograd da živi. Kaže Beograd mu daje veće mogućnosti od Sarajeva. Pa što ne ode u Beč ili Ameriku ?
pa šta fali. tamo trenutno ima bolje uslove za trening, zgodnije mu je za putovanja na turnire zbog prometnijeg aerodroma, a opet je na 45 minuta leta od sarajeva.
ne lupetaj, Etilati - koliko je Beograd stvorio top tenisaca? evo ti: Ivanovic, Jankovic, Troicki, Tipsarevic i to sve u zadnji 25 godina. Noleta necu ni spomenuti. Po tvojoj glupoj logici neko bi trebao ostati u ovoj vukoyebini samo iz ljubavi prema zemlji? pa i ja sam davno pobijegao. Naravno da ce u Beograd. I ljubicic i Cilic su otisli u Hrvatsku da treniraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj momak ce za 3 godine biti u Top 30 igraca , zapamtite!
Daleko je on od Top 30 ali eto,ako bude naporno radio,mada tu i talenat i inteligencija igraju ulogu,jbg
Tako i treba! Kulturan i skroman momak!