Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objavila bi jer je to decko koji je tek ove godine krenuo sa profesionalnim tenisom i vec mu u ovom rangu takmicenja (futures serija) niko nista ne moze.on nije mogao odjednom poceti igrati velike turnire, mora se od necega krenuti.ovaj decko polako ali sigurno ide prema vrhu ATP liste i prema najjacim turnirima na svijetu, gdje cemo sa velikom radoscu ako Bog da objavljivati njegove velike rezultate..Naprijed imenjace..:)
samo rokaj sine !!!
Zaista volim Damira i mislim da je nesporan talenat, ali trebamo biti realni: mali je previse sitan da bi ostvario neke velike pobjede u seniorskom tenisu. Bio je evropski juniorski prvak, stigao do polufinale juniorskog Vimbldona (gdje je izgubio od pobjednika turnira), osvojio i medalju na Olimpijadu za mlade i juniorski Canadian Open. I to je vise nego sto su mnogo postigli u zivotu, zato nemoj se Damire previse nervirati ako ne udjes u top 100....
Može mi neko objasniti ovu priču s Đokovićem i zastavom BiH?
Hoće li opet doći ono malo pseto Đoković da nam pljuje zastavu, a mi da usplahireno navijamo za njega, mrzeći \'nacionaliste\' kojima smeta kad malo četničko pseto pljuje zastavu BiH? @ cpbi - cmpdite
Bravo, Damire! Ovo što ti radiš je jedinstveno - samo svojom igrom strelovito napreduješ - nemaš iza sebe ni veki veliki savze, ni veliku agenciju, a ni velikog babu! Zato, svaka čast i samo naprijed!
Ivan Dodig???
sto se lik ne preseli u bgd? lakse je :D
Covjece pogledaj gdje su bili Nadal i Djokovic koje pominjes kad su imali 20 godina pogledaj na atpworldtour.com Ma uzmi koga god hoces iz ATP top 50 pa analiziraj
Evo reci cu ti odmah dva primjera koji nisu uradili to sto ti pricas:Nadal i Djokovic, obojica su igrali na pocetku turnire iz Futures serije..Rijetki su teniseri poput Sharapove koja je sa 17 osvojila Wimbledon..Al to su vanserijski sportisti..
To sve zavisi od igraca do igraca...Neko krene od pocetka pa ide preko juniora, dok neki preskacu juniorsku kategoriju..Ne mozes ti ocekivati da jedan teniser iz BiH dobije pozivnicu za najjace turnire na svijetu i da tako krene karijeru..Nasa zemlja je u situaciji da je takav razvoj dogadjaja kao kod ostalih velesila naprosto nemoguc..Nasi se igraci samo rezultatima mogu izboriti za neko mjesto..Ko da i ja ne bih volio da nasi odmah krenu sa Wimbledonom i slicnim turnirima..
Uzmi bilo kog tenisaca iz top 50 na ATP i pogledaj kad su poceli igrat ATP turnire i vidjeces da je Dzumhur prestar
Ne brukajte se s ovakvim vijestima, ovo nijedna normalna drzava ne bi objavila
moze on osvojiti, al\' SHIROKACA OPEN