Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djumi sledece kolo zasluzujes neku harmoniku na tribinama.
Joj bila je neka gospoda veceras kaze Damire haj sad ga napadni.
@anatomija Odnosno dere se :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Damir Dzumhur jedan je od nas.... Plavo proljece se nastavlja
čestitam na upornosti.svaki put dobiješ like@Sarran56
Kako lakši??? Teži..svom snagom i sretno da ti bude..
Pobucace ga Kukuskin ko Beco Bademu ! Nazalost !
Dzumhur treba pod hitno otpustiti kompletan strucni stab, trenera, doktora ... a na njihovo mjesto dovesti vidovitu Dzemilu, Haziru s kasikama, gataru Maricu I ostale vjestice I vracare da prave zapise Damirovim protivnicima .Jedan po jedan se razbole I eto Dzumhura do finala. Dzumhure razmisli ti o ovom prijedlogu a mozez ako hoces internaciolizovati pomenutu BH vracarsku kremu sa indijanskim vracevima I africkim vudu majstorima.
Pobucace ga Kukuskin ko Beco Bademu ! Nazalost !
Bravo majstore, a ovi sto su te pljuvali... ma neka...
Idemo dalje ✌🏼️
Idemo dalje !
A ko je Fernando Mayer? I sta je challange? Nije Damir bio los uopste ali sad se vec pretjeruje s pricama kako ga je razbio ili slicno. Ja mu zelim srecu svakako ali opet ponavljam sem ovih izleta, sto zahvaljujuci svojoj igri ali i nekoj "sreci", prilicno je limitiran igrac. Do top 50 u najboljem slucaju moze sa ovakvom igrom. Znam da cu biti popljuvan zbog ovoga ali je to prilicno realno.
Kazahtance u lance!
Tako je novinarcici, igrac koji je u sred Beograda prije par dana Djokovicu uzeo 2 seta je laksi protivnik.
sve u redu patriotski sam nastrojen i ako je seljovac..al brate ima servis ubitacan nema dalje :)
Hajmo Damire...Poroci Majamija ;)
nemojte momku sad pritisak stvarati, on je vec mnogo ucinio, napredovat ce na atp listi, zaraditi nesto love...
Predaje Nadal a ide Dzumho kaze DAJ BA AUTOGRAM MAKAR DA SE FALIM U NEDJELJU U MEKTEBU Ma kralju aferim
Realno jedan od 2 naša top sportista. U pitanju je individualni i skup sport. A koji to naš sportaš spada u top 100. Da krenemo od masovnijih sportova , DŽeko, Pjanić, Taletović jesu dobri al da li su u prvi sto u tom sportu. Ni blizu pogotovo Mirza , ponos naš al nije ni u diviziji u top 100. Ovi fudbaleri jesu na pozicijama koje igraju al kad sve saberemo nisu, pa ispred njih su desetci golmanskig veličina , da ne idemo dalje. Spala priča na 2 slova DŽumhur i Tuka vrhunski a na margini.