Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme ja da ga kaznis za prosli poraz ... SRETNO !
@CoOpEr_No1 Bojim se da te nisam nista pitao
@CoOpEr_No1 Ne. ti si samo kontras i bukvalac.
Debili uvijek za njega i Nurkica stavljaju ovakve slike. Ovi novinari Klixa su bas mizerni. Uglavnom Damire samo jako, aBd do finala.
Ja umijem zestoko kritikovati i kritikovao sam Dzumhura, ali isto tako umijem i pohvaliti i zato kazem -- BRAVO DZUMI !! Napokon velika pobjeda kojoj niko ne moze nita prigovoriti. Cestitm i samo tako nastavi.
Melji, Bosancino!
Nije valjda da klix jedno ovu sliku ima, ova je baš tipa likovi iz Alan Forda. BTW, bravo Dzumi !
Dzumhur je svaki dan sve bolji..svaka mu cast! Nego znal ko jel mu sta legendarni zuko dzumhur? :)
Dedin brat
@amarbrescic ahaaa :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opanke mu izlizi :D
Ako je izbacio prošlogodišnjeg finalistu, a finalista također ispao, znači li to da Damir može do kraja? Ako prođe onog Crnogorca možda i može...prošli put je izgledao očajno kontra njega.
ovo je ponos Bosne a ne Fuad Backovic zvani peder
@Merka Sta je tu lose sto trenira u Srbiji. Ne trosi milione jer ih nema jos....
@Merka cigane..kad mu dadnes bolje uslove u sahrajevu nece nigdje ici..glupane..
Najbolji si tek kad pobijedis samog sebe.👏
A da sam crkla od smijeha kad sam vidjela ovu njegovu sliku, bome jesam.😄😄😄😄😄😄
Hajmo samo naprijed
Daj levati sa Klixa namjerno stavljate ovakvu fotografiju, radije stavite neku normalnu iz arhiva nego ovu talibansku, jos samo harfovi fale na celu
nazalost ispade nole ocekivao sam dzumija i noleta u finalu :)) al eto ostade nam dzumi , idemo do finala damire!!!
cestitke Dzumi majstore
Nema sanse,ali sretno Damire,navijamo za tebe
Damir je potvrdio ono sto sam rekao da ce mu lakse biti protiv Raonica nego protiv Cuevasa,doduse mislio sam da ce Cuevas pobjediti. Dzumhur ce izludjivati Milosa drop shotovima i skracivanjem lopti,mada je Milos dosta popravio kretanje u poslednju godinu dana. Danas je 12 asova imao Raonic cini mi se,sto je mnogo za sljaku i Cuevas nije dobro riternirao,iako je imao 12 brejk lopti. Na betonu Cuevas ne bi imao 1 a ne 12 brejk sansi a eto danas je imao mnogo iako je lose igrao za njegov standard na sljaci. Damir samo da se ne opterecuje i ima veliku sansu,plus ce biti odmorniji od Raonica.Bilo bi dobro da ih stave sutra u 11h prvi mec da igraju. Sta god bilo ovo je sjajan rezultat ali nesto mi govori da ovdje nije kraj. Evo i Novak ce zijaniti izgleda,turnir iznenadjenja. Naprijed Dzumi i mnogo srece protiv Milosa