Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vijest: Rafa Nadal, u pohodu na tron, angazuje jednog od Klix eksperata...
Nista novo.
Zasto klix ne objavi dzan bekric,orhan piralic,nedim hubijar,hana hurem belma katica senda sejdic in hanan husjenovic oni su krivi za mahirovo ubojstvo a nece vi to objavit ceka te da vam njihovi roditelji dadnu novac da bih se sakrilo PRAVDA ZA MAHIRA!
i ti si bio mnogo slab
Pusti hejtere, samo guraj,,,
gurat ce on glavom u pijesak
Nije on toliko jak koliko si ti jadan i amater tvoja razina tenisa od 250 do 400 mjesta.Mislim da nema ni jedna drzava na svijetu da toliko paznje pridaje jednom amateru kao Bosna.
nije kurac moj jak toliko. Covjek 6. mjesto zauzima glupsone
@devito Gospodine ne pratite tenis Berdych vise ne igra na razini na kojoj je igrao prije par god. Halo nije više ni bitno kako lik Dzumhur igra nego koliko mu mediji pridaju paznje bez zasluga igra chelengere itf turnire i nekim cudom skuplja bodove.Nekim cudom je uspio osvojiti cak i par gemova protiv berdycha al opste stanje je na razini polu amaterizma.Gledao sam bezbroj meceva berdycha protiv losije rangirani tenisera i znao se dobro pomucit da pobjedi.
bolje da je predao mec a ne da se sramoti vala i jest sramota moglo je biti 60 60 pa da bic00klom iz Dohe kuci dodje KOLIKO LI DZUMHUR PLACA OVOM KLIXU TE GA OVOLIKO GURAJU NA SILU???? zna li iko???
Sta je tu je momče, treniraj zestoko i dalje, posveti se treningu 150% i naguraj snage, forme da mozes da deres po terenu.
Ti si ponos Bosne i Hercegovine!