Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Tesko, vi ste svoju razlicitost u odnosu na Srbe i Hrvate uspostavili napustanjem hriscanstva i prihvatanjem islama. Naravno, i dalje nosite srpska ili hrvatska prezimena (Kovacevic, Filipovic, Brankovic...) dok vas sa prezimenom \"Bosnjak\" nema (zanimljivo, zar ne?).
Jel ovo namjerno pise nas za Cilica, ili je kopi pejst od Hrvata. Prije bi trebalo pisati nas za Dodiga koji je i igrao za BH reprezentaciju. Izmedju ostalog, ja ih obojicu i osjecam svojima. Radujem se svakoj pobjedi i uspjehu nasih susjeda.
auuu, koliki je tekst, mrsko mi čitat. :D sve što sam htjela napisati; da li je lahko pobijediti Nadal ? Nimalo. To obično ne polazi za rukom ni Rogeru Federeru, najboljem teniseru novije ere tenisa, pa šta reći jednom Dodigu koji je (kako sam ovdje pročitala), 41. na svijetu, nego BRAVO, ili kako mi to kažemo: aferim.
I Ljubicic je Bosanac... ali nazalost Bosne vise nema
ovaj clanak je COPY-PASTE sa hrvatskog portala GOL.hr.Zar ste spali na to da sami ne mozete smisliti clanak! Jadno, a smatrate se nekim profesionalcima!
Mali đoge & bakiri & šagolji sa www.islamabad-x.com povremeno se vrate svojim gebelsovsko-\"novinarskim\" korijenima pa brišu komentare. Aferim!
Bosnjaci katolicke vjeroispovijesti, ahahaha, koji levat, a vi sami sebe ogranicavate i bosnjak NE moze biti nista nego musliman, haha. Pusti ti vjeru, Hrvat i amen. Smeta ti, ne mozes postovati? BOLI ME K****C
Bravo Hercegovci, Hrvatine!
kad hercegovacki tovari hoce da budu hrvati, e svasta
samo nemojte vi traziti po imenima, pola srbije nosi turska prezimena pa i karadzic je od turskog \"kara\" glupava vlasino.....a glavni grad im je od turskih imena sastavljen; tasmajdan, palilula, karaburma, terazije........turski kopilani bili i ostali
bosnjaci katolicke vjeroispovjesti koji igraju za tudju zemlju = izdajnici fuj bagro, a onom celavcu ljubicu je i majka i zena muslimanka i rodjen u banjaluci, prodane duse neka nam ga puse
Jeda bošnjaci da imaju ovakav uspjeh kao ostale dvije nacije u BiH ili su jedino oni nesposobni? Najjace kad kazu sta bi Hrvati bez NAS. hahaha. Kojih VAS? Niste VI Hrvati. Ovo su etnicki Hrvati. Iznad su vas.
Pa normalno da znaju odakle im je porijeklo - Hrvat iz BiH. Od stoljeca sedmog, tu Hrvati disu. Ti pukni od muke, ko te .ebe. A da, Turci te .ebli, pa eto i tebe \'\'Bosnjaka\'\'.
Normala, Hercegovci brate. Ta nece Bosnjo kakav.
ova se država sastoji od dvije regije, HERCEGOVINE i Bosne, i oni nisu Bosanci već HERCEGOVCI, po narodnosti Hrvati, crknite
Djokovic me je u,b,ijo u pojam, nemogu da se oporavim!!
USTASE CRKNITE!!!