Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moras biti primitivan! Noletu svaka čast...nole je čovjek i sportista, a ti mali primitivac...j.b.g. tako ti grah pao
dobar je bio! a ne ko prije placko i onda kaze predajem!
STA NAS BRIGA ZA IDI.OTA, PRAVI SMRLJO! A ovi nasi sto za njega navijaju, podignite tri prstica skupa s k.onjem i na barikade!
No1e daje po jedan set fore...daje malo nade protivniku ...pa ga onda dere na tenane .......70 pobjeda ove sezone mislim........svaka cast
provuce se shiptar kroz iglene ushi...
@ Nole: Jel te jebbo Nole?
Samo sam njega cekao na kladionici,osjedio sam !!!
Tanko ko rizla.
Ovu pobedu posvećujem Republici Srpskoj. Dana 21.11. 2011. Vaš Nole
Sarajevo-X : Najveci fanovi Novak Djokovica. Daj vise...
A nije se žalio na bolove u ramenu, koljenu, zglobu desne noge i malom prstu na lijevom stopalu?! Čudno..
J e b e mi se za Djokovica, nego zelim da komentarisem ovu temu (a tamo ne mogu, zabranjeno komentarisanje) Rizma i Slovo: Ostaje tajna ko je mućk\'o kolu -Ja sam prvi pljuvao ovu dvojicu, jer zaista sam mislio da su sa onom pjesmom kontali nesto ozbiljno.Nakon sto sam pogledao interviju vidio sam da su momci sasvim uredu, zelim im srecu u buducnosti i zelim da im se izvinem, za \"pljuvanje\" !
I Džumhur je tako protiv hodže na Gluha Bukovica fjučersu, ali vi o tome ni riječi.