Drugi reket svijeta želi diplomu
61
Đoković: San mi je da završim fakultet
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imas kes,u travniku ,kiseljaku mozes bit docent
+387 61 555-6623 Ejup Ganic
sjedi i uci sine
Za Pravni fakultet u Sarajevu moraš Jelenu povesti sa sobom. Za dan - dva sve završiš.
evo ti moja inzenjerska, povoljno cu ti je prodati
Meni je san da me ti poderes analno, oralno i vaginalno. Da mi zavuces svoj nabrekli penis gdje god sam suplja. U nos da mi ga guras. Tvoja raspala ku.rve.tina, Emina
meni je san da zaradim milion eura! j.bo ti diplomu, kada od nje nema koristi. dobices ti jarane diplomu. bez brige. takvi ko ti dobiju diplomu, a da ih niko nikada ne vidi na fakultetu.
DOĐES U TRAVNIK DAS KOJU PARU I ZA VIKEND DOBIJES DIPLOMU
Eto ja imam zavrsen fakultet, redovan, nije kupljen, radim za 300 KM mjesecno i to samo godinu dana. A meni daje da pobjedim na jednom grand slamu, pa da zaradim vise nego za tri zivota sa ovakvom platom.
Treba napravit neki atp turnir u bosni pa da covjek izmedju mecevarazgleda fakultet, upise najbolje i kad zavrsi turnir ponese diplomu umjesto pehara kuci :-)
on drugi reket svijeta, a prvo mjesto dijele Zlatko i Damir :D
Ti sanjaj, a eno anamo na onom drugom clanku nas ridjobradi post\'o i doktor. Ja, ja
upisi intenrnacionalne fakultetete u busovaci travniku vogosci hrasnom i imaces diplomu ko dzeko za par dana ...
Najškolovaniji i najveći sportista jugoistočne evrope senijad ibričić trupko a samo da ode sušić iz reprezentacije i ibro da može u prvi tim biće pravo sušiću odlazi sušiću pedere
to je nesto urodjeno u nasem narodu; taj talenta za strane jezike; eno Baka jos jedan takav primjer, Engleski mu je ko da je tamo rodjen.
To je san i Dzeki; i posto odise marljivoscu i zeljom da sate provodi studirajuci to ce mu i uspjeti. tu status i pare ne igraju nikakvu ulogu :P