Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duša draga pod granatama treniro 78dana Hahahahahahaha
Ocm sta je ovo samo neka razilazenja posljednjih dana, Haris, Dragana, Djokovic, pa dokle vise
Hahaha, bravo msjstore.....
To su najnormalnije stvari. Nadal se rastao sa svojim stricem Tonijem, koji ga je trenirao od malena. Neki teniseri mjenjaju trenere svakih 6 mjeseci.
novi trener semir osmanagic
Đoko ni za živu glavu ne vraćaj se ovamo. Crne ptice opet lete iznad gnezda orlovoga.Znamo koje si bre traume preživeo jebote. Vroooooom Aviano, uranijum,traume teško bre
Necu da budem zao, ali se prica da je razlog veza Ivanisevica i Jelene koju su zapoceli iza ledja Djoletu. Ako se vole, neka im je sretno.
Apsolutno se ne prica.