Oduševljen igrom
4

Đoković: Protiv Ferrera sam odigrao jedan od najboljih mečeva karijere

Totalsport
Novak Đoković (Foto: Arhiv/AFP)
Novak Đoković (Foto: Arhiv/AFP)
Najbolji teniser svijeta, Srbin Nova Đoković, razumljivo je bio oduševljen vlastitom izvedbom u polufinalu Australian Opena, u kojem je svladao Španca Davida Ferrera 6-2, 6-2, 6-1…

"Znao sam koje su Davidove kvalitete. Želio sam biti agresivan na terenu i ovo je definitivno jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao u karijeri. Za moje samopouzdanje ovakav meč može biti samo vrlo pozitivan. Igrati u polufinalu Grand Slam turnira protiv četvrtog nositelja, kojeg iznimno cijenim, koji je veliki borac i strašan takmičar, i biti u mogućnosti pružiti ovakvu igru, to je izvanredno", komentirao je Đoković, koji će naslov pobjednika braniti protiv boljeg iz drugog polufinalnog ogleda između Švicarca Rogera Federera i Britanca Andyja Murrayja.

"Trenutno se odlično osjećam na terenu. Sada imam dva dana pauze prije finala, što će biti sasvim dovoljno da dočekam finalni meč potpuno spreman", dodao je Đoković.

David Ferrer i nije imao puno toga za reći, nakon što je uhvatio pet gemova u tri seta…

"Novak je igrao jako, jako dobro. Nisam imao baš nikakvu šansu, jer je bio bolji od mene u svakom trenutku", rekao je Ferrer.