Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlican mec,neizvestan,uzbudljiv. nole ima najjacu mentalnu snagu od svih tenisera. bravo za doktora ove igre.noleeeee
Svaki drugi teniser bi ovaj meč predao zbog povrede, ali Novak je rođeni fajter i pobjednik. Budimo realni Novak nije običan čovjek, on je predodređen za nešto više, jer sa reketom u ruci stvorio sebi i svojima sve, a postignutim rezultatima postao besmrtan dio svijetskog sporta i istorije.Želim ti puno sreće i zdravlja Novače, ponosu i uzoru za sve one koji vjeruju da se radom i talentom na ovom pokvarenom planetu može nešto pošteno postići.
Da je od vas zatucanih nacionalista doci do rijeci, molim vas postedite nas vasih kompleksa i na njivu pa se porokajte medjusobno, koji na kraju ostane ziv nek sam sebi puca u glavu. Sto se tice ovog meča, Nishikori je svoju reci cu meč loptu imao pri rezultatu 4:4 u trecem setu, na servis Noleta i rezultatu 15:30. Kako je Djokovic ono sve vratio morat cu jos par puta da pregledam. Jednom rijecju ŽIVOTINJA. Uvijek sam bio fan Fedexa ali ovo je NENADJEBIVO!
crnogorac prije svega 😈😈😈😈
@debuger pitaj njega sta je hateru🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Sviha ti? Vidim ja ima neki čudan naglasak. Aferim, neka Vam je na radost. Hoće on nositi zastavu Crne Gore u Riu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slomljeno telo ali glava kao kompjuter.Cast je imati Noleta i navijati za njega.Ponosna je Srbija sto ima takvog sina🇷🇸🇷🇸
Hadzifejzović na aparatima, prvo Dodik odrzo koncert a sada Đoković ponovo u finalu.
respect
N O L E 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Svaka cast Novak. Debuger na aparatima. Navijao si za brazilca prosli put danas si za japanca i opet nista xaxa