ATP World Tour Finals
171
Đoković pobijedio Murrayja
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam kakav je karakterom,tj. kao covjek,ali kao igrac zasluzuje respect,dzaba je...
Mozete da ga mrzite,da ga pljujete ali jedno se mora priznat da je teniser samo takav i da je vjerovatno najveca zvijezda sa ovih prostora ikada.
pa gdje ste sad svi vi veliki vjernici kad sam se javila na fb profilu klixa i napisala isti komentar kao i ovdje? dobro razumijem da je bijes u vama zbog toga sto sam ipak ja bila upravu. Tako vam je to, edukovani ljudi su u vecini slucajeva (onih 99%) upravu, dok ovi neuki se guse u svom neznanju i na kraju to sve zavrsava osjecajem frustracije. Steta...
ma ni lica im nisu nesto ljepsa od guzica,tako da netreba obracati puno paznju na njih
Bosnjaci vole da pokazu svoje pravo lice kao sto uradise u Skenderiji na rukometnoj utakmici.. neka ,neka svak svoje zna..Novaku svaka cast..
http://www.sarajevoin.com/nogometin moja dnevna doza zabave
Covjek prolu godinu najbolji sportista svijeta,neki dan opet proglasen za najboljeg tenisera u ovoj godini,jel shvatate koliko ste ustvari glupi kad dajete neukusne komentare?
Mi da vjerujemo da si ti ustvari neka riba koja trenutno sjedis u pubu i pises komentare na raznim sajtovima sa moba?xD
emina,pa ti i ne trebas da pominjes vjeru jer je ujutro mozes lako promijeniti opet sto vam je u tradiciji hihihihihihhi
@Nole!: moguce je javljati se na klixu i sa moba, Srbine.
Mirza duso mozes me i dodati pa da se uvjeris koliko imam prijatelja i slika. Zivi bili pa vidjeli sutra. Pusa iz City Puba!
Ko se hoce kladiti da ce taj profil (ako se jad uopste javlja na fb, u sta sumnjam) biti sa 0 prijatelja i 0 slika osim jedne profilne?:) Boze sacuvaj pacenika.
Posto sam trenutno na.mobitelu ujutro na istom postu cu se javiti s facebook profila da dokazem nekom paceniku koji se takodje anonimno javlja ko sam i sta sam. Izvini na izrazu ali ljude pune mrznje i negativnosti nazivam pacenicima i zao mi ih je od srca. A te prethodne komentare da mi je neko nesto objasnjavao, to je ili izmisljotina ili greska, ja svoja vjerska nacela poznajem bolje nego ti i pola ovih \"velikih muslimana,pravoslavaca i katolika\" ovdje. Pozdrav
Hahaha, opet ovaj blentavi Srbin \"Nole!\" govori o vjerama kao da je neko to uopste spomenuo:D
@Nole: c.e.t.o: ja ne poznajem nijednog Bosnjaka (ili Bosnjakinju) koji o Bosnjacima govore kao \"mi u federaciji\". Shvatis li uopste koliko si providan?
@Nole!: aha dakle ti si onaj sto je prvi govorio da je \"ponosna muslimanka\" a sad promijenio pricu pa je \"ponosna Bosnjakinja\" kad te je neko upozorio da je islam vjera a ne narodnost:) Ti ako si zaista Bosnjakinja lijepo ides na fb profil klixa pa napises ove stvari sto anonimno pises u komentarima. Lako je vidjeti koji su profili pravi a koji su lazni. A, sta kazes? Da zavrsimo tu pricu oko tvoje nacionalnosti jednom za svagda?
Već je dovoljno uradio glupo je porediti druge.Biti savršeno normalan ne zapostavljati nikoga,poštovati ostale,šta još treba a da čovek ne oseti poštovanje prema ovom mladom čoveku.Bez obzira na dalju karijeru biće zabeležen kao jedan od boljih.