Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi bošnjaci like ovo brown-a naravno yebo vam nole familiju !!!
...sve dok te ne ufate da se dopingujes....
Zasto ovoliko zavisti prema momku koji je ocigledno po svim anketama jedan od trojice najboljih sportista u svim sportovima prosle godine. Zasto je toliko bitn0o jel on srbin ili neke druge nacije. pa dokle vise bolesnici jedni. pozdravite svaki uspjeh,a ovo sto je Djokovic uradio prosle godine to jeste bez obzira iz koje drzave dolazi taj sportista.
Jasno mi je da je 2011 bila puna sra.nja i poteskoca, ali bi je trebalo ipak pomenuti u textu a ne 2010 Sta reci za Noleta nego sve naj
Hemija cuda cini Djokovicu samo pripazi da ne budes otkriven! A i nemas neku konkurenciju jer ova tvoja konkurencija je talasika za onu koju je imao Ivanisevic dok je aktivno igrao nabrojacu samo neka imena....Beker,Sampras,Agasi,Stich,Krajicek,Kafelnikov,Kuerten,Henman....itd a ovo sada je sve sama talasika osim 2-3 vrhunska igraca ostalo je sami prosjek..
aha sad opet ga ništa živo ne boli...nema bolove...e da vidimo baš kad će početi da vrišti poput curice :-)
nas dze/ko je veci sportista od njega .. svi mus/limani vole dzeku
Vidimo se na AUS Open-u pravoslavna Turcino !