Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan jedini komentar nije bio vezan za temu :) Vecina su vezana za ratovanje, i svi se junacki pohrvase i pobise u ovim imaginarnim internet svetovima, i jedni drugi koobjasnise sve i utvrdise da je bas njihov tor iliti etnicki prostor i etnicitet najbolji/najhrabriji/najratoborniji. A zajedno ih nema koliko Atina ima stanovnika. A i ostale iz regiona van junacke Bosne zajedno ko Istanbul/Njujork. A umislili da su centar sveta, svako za svoj tor :) Al dobro..sta da se radi :D
pa zar nisu interesantni??????....pacenici bolje znaju od djokovica sta je on ahihihihihhihihihihihiiii
http://www.cestitkeza.com/
Sta su Srbi uzeli ili prisvojili od drugih naroda: 1. jezik od Bosanaca 2. pismo ćirilicu od grkomakedonaca, Cirilo, Metodije itd 3. himnu "Boze pravde" iz pozorisne predstave Davorina Jenka 4. teritoriju vecim dijelom od Albanaca, Bugara i Madjara 5. zastavu od Rusa a dvoglavog orla od Bizanta 6. tzv. srpska ratnicka pjesma "Mars na Drinu" je ustvari plagijat bosanske pjesme "Sehidski rastnak" 7. tzv. srpska pjesma "Tamo daleko" je plagijat stare turske pjesme jos iz stare Turske 8. gusle od Ilira s Dinarida 9. narodnu nosnju od Rumuna i Turaka 10. kuhinju vecim dijelom od Turaka 11. vjeru od Bizanta 12. tri prsta od nacista 13. sajkacu od Austrougara 14. srpske turbo-folk poskocice i dan danas plagiraju od Grka i Turaka itd itd itd mali je ovo prostor da bi se pobrojalo sve, uglavnom mozete sve dokaze o tome naci na netu, prvenstveno wikipedia.org Ima li taj narod ista svoje vlastito a da nije uzeo od drugih??????
evo što braća crnogorci vele o legendi novaku: http://crnogorskapitanja.wordpress.com/2012/09/28/dokovic-je-polu-crnogorac-polu-hrvat/
šta pjeniš,živojine? vidiš li čija je stranica, stado?
Živojine, junače, vidi: Tebe nema. Vas srba u stvari nema. Vi ste narod koji ne postoji. Kralj Karađorđević vam je porijeklom Šiptar iz katoličkog plemena Keljmendi sa sjevera Albanije.Provjeri. Obrenoviće ste pobili i protjerali da bi Albanca katolika posadili na prijestolje. Stevan Nemanja je bio katolik i veći hrvat od hrvata jer je kršten u katoličkoj crkvi pa je bio vjerni podanik rimskog pape. Provjeri i to. Turci su sa vašim ženama živjeli u divnoj slozi i harmoniji 500 godina i nitko se od vas nije uzbuđivao radi toga. Zastavu vam je osmislio i dao turski sultan a okolo pričate da je vaša.... Očevi vam trtili žene i pravili braću. I njih ste pobili kad je za to došlo vrijeme, hehehe...po starom srpskom običaju. Više se kod vas ne zna ko je kome sin a ko kome brat. Kad vam se spomene genetika-kao da vas se ubode iglom. Strepite od te riječi. Kosovo ste prodali pa okolo lažete da niste. Bitke ste izgubili, ime svog naroda ocrnili gdje ste god stigli. Srbi mijenjaju imena i prezimena da se ne zna ko su i šta su, srame se biti Srbi. Jesi li upamtio što vam je prorokovao onaj Tarabić - doseljenik iz Hercegovine? Pod šljivu, uhvati mjesto!
PRIKAŽI ODGOVORE (19)