Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogla bi se koja markica staviti na Nadala danas, ipak je Monte Carlo njegov turnir. Mada bice neizvjesno, nema ovdje favorita.
to nole SRBINE !!!!!!!
E, takve vas volim. Pogotovo komentar Semsudina :) Kada se prica o sportu i svim temama koje su vezane za iste. A ne na nacionalnom nivou. To je puka glupost. Uhhhh ajmo da analiziramo ukratko sutrasnji mec. Mislim da je Rafa u blaog ako ne cak i jacoj prednosti od Novaka. Ne zbog igre koliko zbog mentalne nestabilnosti sa kojom Novak trenutno raspolaze :( Svi znamo razlog. I on ce se stoicki potruditi da parira Rafi, ali Rafa ce itekako iskoristi slabog Novaka i pojesti maltene u dva seta. Sa druge strane, Novak je x puta dokazao taj balkanski inat koji se budi bas kada ga svi otpisuju. I moguce je da ce bas sutra igrati za Vladu Djokovicu, tj njegovog dedu, koji ce mu garantovano posvetiti pobedu citavog turnira. Sve je otvoreno, ali mislim da je Rafa u blazol prednosti. Pozdrav iz Beograda.
Jedva čekam da počne meč,biće to još jedna poslastica za sve istinske ljubitelje tenisa.
Nole, oderi Rafu, a možeš i mene slobodno.
Ko ce drugi nego Srbin