Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se to radi, a ne ko futavi ronaldo dao kopacku na aukciju...
@bravo mjaju.. i ja sam to pomislio.. Svaka cast Djokovicu, ovako se pokazuje ko je covjek a ko ne..
Ovih 100.000 je otprilike jednako ukupnoj zaradi Bosanskih tenisera prosle godine.
Veliki patriota koji je pobjegao u Monte Carlo da svojoj drzavi ne bi placao porez. Kad ne platis par miliona poreza svojoj voljenoj drzavici onda covjek moze i da halali 100 000,u debelom je plusu opet:)
Nije se baš pretrgao. Kad se preračuna Đokovićeva ukupna zarada u 2011. pa ro podijeli sa 12 ispada da je dao srazmjerno iznosu od oko 50 KM koji bi dao neko ko ima platu od 1000 KM. Znači, stvarno je riječ o simboličnom iznosu i nije mi jasno zašto se toliko insistira na cifri. Vjerujem da svaki dan u regionu imaju stotine ljudi koji daju mnogo više, naravno u srazmjeri sa svojim mogućnostima. Đoković je ovdje ispao stipsa.
ja sam donirao spermu, od kojih su nastajala srpska deca.
tako je i dzeko usrecio neko djete sa dresom koji nije on kupio
Pravoslavci su najprimitiviji u Evropi.Kad vec uzimas plemenske zemlje,eto Etiopija sinonim gladi bas je napredna u odnosu na muslimanske koje pominjes.
Bravo Nole !!! Kad se skontam,nas Dzeks kad bi dao pribliznu sumu nebi bilo tesko za pogoditi gdje bi one zavrsile. 1.Sulejman the silent 2.Zlajoglu Lagumdziovski 3.Faaaahrooo pomozni nam Faaaahrooo
naravno,ništa se ne može porediti s islamskim zemljama gdje sil--ov--ane zene šalju u zatvor prisiljavaju da se udaju za silo--va--te--lja,a imam brani ženama da dolaze u kontakt s bananama i krastavcima,jer ih može podsjetiti na nispe
Inace su djeca sa poteskocama u razvoju najugrozenija kategorija u Srbiji i inace u pravoslavnim zemljama jer ih gledaju kao nakaze.Ne postoji nikakva edukacija drustva niti prilagodjavanje tih osoba drustvu.Svaka cast Djokovicu.