Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao je i Đoković kao mnogi političari pred tv ekranima da primi kobajagi vakcinu
Samo oštro sa krezubim antivakserima. Ne treba im dozvoliti liječenje u bolnici, zbog antivaksera zavladat će kolera, tuberkuloza, difterija, boginje i brojne druge suzbijene bolesti. Korona im je samo adut!
@septimijeSever nazalost, glup si kao tocak. Ovdje nije rijec o antivakserima, nego o vakcini za koronu koja treba biti slobodan izbor!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zapadne demokratije pokazjuju svoje pravo lice. Gdje je sloboda izbora? Ne ulazeći u to da li vakcine pomažu ili ne, dirate u sveto ljudsko pravo na izbor. U demokratskom društvu licno pravo nadvladava kolektivno. U komunističkom društvu kolektivno pravo nadvladava lično. Ispade da su zapadne demokratije postale komunistička drustva.
Ako ti je do slobode izbora, onda ti sljedeći put na semaforu izaberi crveno i nek’ te dragi allah pričuva.
Novak je covjek sa karakterom ,cksto sumnnjam da cete novaka slomiti
Ovdje pobjeđuje psiha.
Bas sam se nasekirao, evo sve mi nekakvi trnci uz ledja niz ledja
Bogami , ovi ne daju muljat . Ko vele : Ako hoceš muljat , hajde tamo na Balkan pa muljaj .
Još dan-dva na ulice , malo zastava i arlaukanja , a onda valja ispuhat ko dušica od lopte .
Što bi reko narod : možes kolko oćeš , al nećeš dokle oćeš .
Nole je veliki čovjek ,i aktivivakser ovo sve će ga učiniti još većim i jačim jer nije poklekao maffiji i globalistima.
Nole bas si lud pa mogao si 50e da das onima sto se vakcinisu za pare,na papiru bi bio vakcinisan a u stvarnosti ne.Sad ti karijera bisi zbog 50e
Đoković naravno ima pravo biti nevakcinisan, ali valjda mu je jasno da takav nema pravo da zabode nos gdje god hoće. U tome je poenta svega. (Vakcinacija - Australian Open - 21. titula) ili (Bez vakcinacije - noga u dupe - cijeli svijet protiv srba). Možda i nije fini magarac kakvim se predstavlja?
Ne moze nam niko nista , zapeva Mile Dodik a onda se dogodi ovo : Vracamo se u drzavne institucije BiH , Djokovic istjeran u Srbiju a na severu Kosova ne mogu glasati . E vala bas je ono ne moze nam niko nista . Al ko je slepac , slepac je .
Koliko sam ja upoznat na Floridi Texasu i još nekoliko država u SAD su potvrde o vakcinaciji zabranjene.
Neće promijeniti mišljenje i neće se vakcinisati. Da je htio to bi uradio do sad. Čovjek ima svoj stav i mišljenje i neće ga promijeniti. I ono što je bitno, nikom ga ne nameće.
Kad mu je vec sredio pcr potvrdu, pickousti mu je mogo i potvrdu o vakcinaciji srediti.
Nece ni tamo, parlament Fra donio odluku o obaveznom vakcinisanju
Đoka je najveci antivakser među teniserima, to mu se mora priznati. Sampion ravnozemljasa i truthera.