"Tenis najčistiji sport"
4
Đoković: Armstrong je sramota za sport
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ dvolicnost Bravo,balavac laje na legendu biciklizma do juce nije ni znao ko je on! Nema Nadala pa se malo okurazio sta ce.Sam Federer najveci gospodin i teniser bar za mene,sam je trazio da se doping kontrole uvedu teniserima, pa s razlogom sigurno ! A NJOLE pa ljudi njegovo kreveljenje dovoljno je da ti se zgadi tenis,simuliranje povreda postalo BLAMAZA da se covjeku povraca gledajuci ga !!!
Nole idi muzi magarce hahahahaha,tvoje ponasanje na terenu sve govori o tebi i tvom POREKLU ,LESINARU !!!
SAMO ME INTERESIRA NOVAK KAKO OBJASNJAVAS NE IGRANJE OD US OPENA (2011) PA DO MASTERSA U LONDONU I TA POVREDA JE SUMNJIVA TOTAALTNO
@ O Sredojeeee malo sutra,sto si klao klao si cetnicku ti familiju!
- sve fol SR.BI a ono sve VLASI koji na vasu zalost nisu ni SLAVENI hehe e moje drvosjece i cobani i Turcin je za vas GOSPODIN BIO!
@zeleni kutnjak sa karijesem Nema vece sramote za T.urke i I.slam od vase n.akaradne n.acijeNadjel i.konu sto ti je djed sakrio da te podsjeca od cega si.U tebi tece cista H.riscanska krrv.Car Murat svojim vojnicima: ne trosite snagu na odsjecanje S.rpskih glava,to ce krvavije uraditi S.rbin p.oturica.Ne napravismo S.rbinu veceg neprijatelja od S.rbina p.oturice,
ovaj put nece biti autobusa za zene i djecu
Mržnja je teško izlječiva bolest. Nije nam lahko.
Ko te tjera da ga gledas, citaj sto ti se svidja, ostalo preskaci
Nole prikazo,ama maknite ga sa ovog portala,imacu nocne more od njegove face !!!
@BISTROOKI Ako smo mi kompleksaši, šta si onda ti KOJI VISIŠ NA BOSANSKOME PORTALU?????
Posto je ovo rekao Novak vama je interesantno da "pametno" komentarisete...a isto ovo je jos davno rekao Federer ali to nije bila vijest za kli(k)ase.... Naslov je van konteksta cijele price u tekstu dalje ali sve za kli(k)x....
E citam i ne vjerujem. Bas se sada Djokovic nasikirao jer vi ovde pljujete po njemu. Nije vam on kriv sto ste vi neostvareni u svome jadnom zivotu pa ovde prosipate suplju. On je sebe ostvario, postao toliko zapamcen u tenisu da se ce se o njemu generacijama pricati (barem oni koji ce se baviti tenisom). To sto ste vi (pojedini) nacionalisti pa cekate svaku priliku da pljujete po svakom pripadniku srpskog naroda, je neka druga prica. Ovde clanak o sportu,a vi pricate koje je on nacije.I da, nek' vi znate koliko ima pojedinaca koji se dopinguju u tenisu, vi koji ste dva puta teniski mec pogledali. Poslije se pitate zasto nam je drzava ovakva, pa draga gospodo, zbog ovakvih kao vi....Pocistite pred svojim vratima pa onda nekome predavanje drzite.
zaboravih i da je CZ bila evropski i svjetski prvak a mladi U21 fudbaleri vicesampioni evrope za 2004. i 2007. godinu. partizan sampion evrope u kosarci... ali ko ce se svega sjetiti kada ima toga...
sta kazes... jedina svjetla tacka srpskog sporta u posljednjih 25 godina?! samo su u tih 25 godina kosarkasi bili dvostruki svjetski i trostruki evropski sampioni (+ jos 3 druge medalje)! odbojkasi i odbojkasice svake godine donesu bar po neku medalju (trenutno su i jedni i drugi aktuelni sampioni evrope! a odbojkasi su bili zlatni na OI 2000)! vaterpolisti isto tako, svake godine bar nesto i vjerovatno su i najuspjesniji u svijetu (uz madjare). rukomeasi i rukometasice imaju 5 mdalja (aktuelni vicesampioni evrope). od tenisera smo imali 6 br1 (nole, ana, jeca, seles u dublu i ziki i boba u singlu) + dokic, tipsa, viktor, bojana, vesna! u drugim sportovima haramo u streljastvu, plivanju, borilackim, imamo 2 medalje sa posljednjeg EP u atletici.... ima toga koliko hoces. srbiji bar sportskih uspjeha ne fali!
a majko moja što mi BALKANCI jedva čekamo da držimo nekom lekcije i da mi MORALIZIRAMO E BA MI BALKANCI GLUMIMO MORAL I MORALNE LEKCIJE NEKOM, MI SE NAŠLI FUJ...Nole i ti se mješaš gdje ti nije mjesto i to je razlo tvog VELIKOG NOSA mješaš se i u politiku i u druge sportove i u glumu i izvodiš cirkusanta de ba ugledaj se malo na gospodina Nadala i Fedexa...ovo nikad od njih na ovakav način ne bi cuo...!!!! četnik se našo moralizirati fuj gade zgadio si mi se zbog ovih svojih ispada inače bi navijao za tebe al ovako ni mrtav!
U predhom textu citaj beznadnika umjesto neznadnika