Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste se okomili na ovog momka. Covjek igra tenis sto voli i radi su super finom momku. Zavrsio je i univ. u americi tako da mu tenis nije uvijek bio sve u zivotu. Pored toga je kasno poceo igrati. Bosna ima tri-cetiri mlada igraca. Sad se tona turnira po cijeloj Bih a i u regiji. Tako da sam siguran da ce Bosna izbaciti talente jaceg kalibra od Amera.
daj nelaprdajte bezveze znate li vi koji trud treba uloziti npr da bi ucetvovali na australian openu govorim samo ucestvovati ili biti rangiran medju prvih 300 u svjetu?? znate racku moj jer da znate nebi pljuvali po momku
Delic je buducnost bosnjackog tenisa
Od kada se to on naziva bh teniserom? Zar vise nije Amerikanac?
zar ova odrpina još uvijek igra?? jbt,danas svako može biti reprezentativac BiH
Velemajstor, gdje su sad oni sto su ga dizali???