Naši teniseri bolji od Estonaca
0
Delić pobijedio Zoppa i donio BiH historijski uspjeh
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on baca na Federera ja na Sarapovu...
AFERIM
Ameru tek malo nedostaje da bude vrhunski. Ali, i to ćemo uskoro vidjeti. Samo naprijed, naprijed...
Ovi novinari baš pojma nemaju. Kakav historijski uspjeh? Isto ovo je reprezentacija BiH lani napravila - čak dobila Estoniju u gostima i bez Delića, koji je prvi put zaigrao u Portugalu. Dakle, ovo je očekivan rezultat, tj. bilo bi iznenađenje da smo izgubili jer smo i nosioci. A ovi sa BHRT navalili kako je ovo Brkiću debi, a čovjek ima tačno 10 nastupa. I nije to tajna, ljudi, to su javni podaci. Posebna priča su Kristić i Šehićeva - pred mikrofon izlaze kao da su došli na sijelo - bez ikakve pripreme.
je bio odlican. Sam jos da \"ohladi glavu\" i bice pravo dobar. Samo neka nastavi i bude uporan, jer profesioalni teniseri su uspjeli ako su sve posvetili tom cilju
najbolje je organizovati tenis mec izmedju ceta i vehabija,saplitanju izmedju brada i carsafa ne bi bilo kraja,pobijedili bi naravno oni sa duzim bradama jer su bogu miliji.
extra mec nije bas u najboljoj formi bio amer ali vazna je pobjeda!!!!!! samo je pakleno vruce bilo u dvorani!!!!!!!! HOCEMO DA SE ULAZE U SPORT KAO U VJERSKE OBJEKE!!!!!!!!!!!!
Uzimamo ovo takmicenje rutinski!
Deeeeeeeela, volim te Dela :D
evo i mi srbi ušli u polufinale............ eto..........
Šta znači jedan dobar igrač :)
a đe smo se sad plasirali !? u azijsku grupu? a što nije igro fuad backović-deen !??
uzivo odgledan mec:) Delicu svaka cast
Izgleda da je ipak bolje sto se igra u Tz ....
Ja ne vjerujem da je Halid Bešlić bolji teniser od Zoppa.
NAJBOLJI SMO
Cestitke momci:-)))))