Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDI U AUSTRALIJU..BILO GDJE SAMO SE MAKNI ODAVDE
I gdje su oni što žele da propadne BH Telecom...
@hr katolik ne pravi se pametan debilu jedan zna se šta je pisac htio reći a ti ako to ne kontaš lijepo na spavanje, crtani prošli
Ako nekada osvoji neki Grand Slam, imace punu podrsku drzave. Slikanje sa politicarima i tapsanje po ramenu. Do tada, u se i u svoje kljuse.
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! http://rentabilnost.blogspot.com/ 5000 eura profita u 4 mjeseca govori sve o njihovom radu!!! Ako vas zanima kako do konstantnog profita iz mjeseca u mjesec s analiziranim parovima i kvalitetnim informacijama obratite se njima!!!
Treba se prvo pozabavit sirotinjom, pa onda ulagati u sport!!! "Sad ce novi izbori pa ce bit' opet veselo Tuzla i dalje nema vode ali ima novo jezero sada ce novi izbori pa nam ulice sredjuju opet sam siguran da nacionalisti pobjedjuju"
PUNO SRECE STA GOD DA ODLUCIS
svi bi sadake od ove drzave,dobro ona ikako i postoji.a za ovu sto misli da je za top 20,manje price vise rada,cure iz bivseg istocnog bloka malo malo neki geend slem puknu a drzave im bijesa kao i mi.klix sve vise reklamira bijele gurbete,daj sadake od drzave samo
djevojko idi bilo gdje ne ostaj u bih, trazi sponzore van granica i uspjeces. tako je bilo i sa marinom cilicem, pa kada je momak osvojio turnir, odjednom mu i bakir cestita, Tuzno ali to je stvarost.
Nije ona kriva što su Lagumdžija i Nermin Nikšić opljačkali državu pa joj ista ne može pomoći.
Drzava ne pomaze ni djecu s puno skromnijim zeljama nego sto su tvoje.Drzava treba da ulozi 500 000KM da bi neko ostvario svoj san??? I opet je jako jako upitno da li bi od nje sta bilo.Onaj ko ima talent i zelju ce da uspije,probije se.Ona ima skoro 18 godina i "teski" su joj turniri s nagradnim fondom od 10 000$ koji se igraju po Balkanu,isla bi po nekim vukohebinama na kraj svijeta i trazila slabiju konkurenciju.A grend slam bi da osvoji i bude u top 20:)? Mnogo djevojaka u njenim godinama su bile top 20 a GS tituli nisu ni prismrdile.Zato djevojka malo vise realnosti,rada a manje "prosjacenja",mozda i uspijes.Neka ti je sa srecom.A da u novcu nije sve najbolje pokazuju braca Djokovic.Marko ima 10x bolje uslove nego Novak ali nece biti ni 1% Novaka
its true its take money to and suport
da si rvatica bila bi prva
Nisi u nekoj od vladajućih partija nisi rođaka nekim od njih, da jesi sigurno bi je bilo jer je podrška rezervisana samo za njih i za njihove.
Djevojki prebaci se u manekenke ako želiš hljeba bez motike,ili se prihvati knjige i nadam se da ćeš negdje uletiti a nemaš ti kapacitet za top 20. Želim i ja mnogo sto sta ali
Idi u Hrtvatsku ili Australiju, ili bolje u Tursku jer oni nemaju talentovanih teniserki a ulazu u tenis. Bolje je da igras za drugu drzavu nego da propadnes u svojoj.
Dea Herdželaš za Klix.ba: Nemam podršku države, cilj mi je ući među 20 teniserki svijeta ------------------- NIJE NIJEDNA VRHUNSKA TENISERKA IMALA PODRUŠKU DRŽAVE PA NEĆEŠ NI TI. AHA U TOP 20, KAKO DA NE. MOŽEŠ JEDINO U KURCU BITI U TOP 20. MA NEMAŠ TI TALENTA NI DOVOLJNO AMBICIJE ZA TOP 200, A KAMOLI ZA TOP 20.
Jednog dana će vidjeti koliko je sati i otići odavde. Neko će je prepoznati kao veliki potencijal, trenirati je a kad počne osvajati turnire, na Klixu će osvanuti vijesti "Mlada bosanka osvaja svijet" a gopoda na vlasti će se razbacivati s pričom o "velikim bosanskim talentima po cijelom svijetu".
Dea, sine, ne brini se. Sad su izbori. Ako ništa, bar će te naložiti kirBa i kompanija da ćeš ići privatnim letovima na turnire i da će ti Nike biti sponzor. Neka ti je sa srećom u daljnoj karijeri. Ne odustaj pa makar ti ni marke ne dali, ali ima raje koja će ostajati do 5 ujutro da te gleda na televeziji po turnirima u svijetu, u to budi uvjerena.