Delić izgubio odlučujući meč
0
Davis Cup: Bjelorusija savladala BiH sa 3:1
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte tugovati,ipak ste ispali od jedne teniske velesile Bjelorusije ccc
Ne selimo mi više nego drugi, vidjet će se kad bude popis, zato i činite sve da biste ga spriječili. Ne selimo mi, sele samo hranice. Shvatit ćete kad ugledate žicz oko 24 posto. Na vrhu zida.
Nabijem ja na kur** ovog naseg Dzumhura koji je 290 na Svijetu...dobije ga lik koji je 576 ii fino me obori na kladionici...ako je mec vec bio ne bitan trebali su ga otkazati jer je nas \"Talenat\" rahitican
OSKAR i @OSKAR Ma pričajete šta hoćete ali vi ste tu gdje je i Bosna.Ostaćete ovdje gdje je i Bosna.Ma koliko % uvijek morete biti tu jer neznate otići ni do Drvenika niti vas prima Hrvatska.Živite u Bosni stoko. I živjećete.
Apsolutno si u pravu. Vidjeće PiH kad se odseli i druga polovica katolika. 10 godina max.
PiH, odnosno njenih 24 posto, za azijsku je skupinu, sa Afganistanom, Iranom, Sirijom i sličnim. Pošto islamofašistima na čelu sa Zlajogluom Hrvati ionako ne valjaju, oni će i dalje igrati za Hrvatsku, a za PiH će igrati oni sa Maoča opena, Gluha Bukovica fjučersa i sličnih turnira.
Čestitamo
Šteta zaista , Amer je propustio čak 12 set lopti ..
nema veze barem nam ne pokazuju srednji prst i ngovore smrdljiva p... kao servijanerima niko ne voli krivoslavne smr.d.e XD