Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako i jedan bosanac udje u prvih 50 u skorije vrijeme to ce bit ovaj momak, samo da se malo razvije xD
BRAVO DAMIRE!!! VOLI TE CIJELA BOSNA I HERCEGOVINA!!
BERNARD TOMIĆ, 18-godišnji Australac hrvatskih i bosanskih korijena napravio je u Wimbledonu rezultat karijere! Sa 6:1, 6:4, 7:5 pobijedio je petog igrača svijeta, Šveđanina Robina Söderlinga.
Nije ovo mali uspjeh i nije ovo bezvezni turnir. Mene ovaj momak stvarno iznenađuje i očekujem da bi za 3-4 godine mogao u prvih sto ili barem da zaigra na nekom Grand Slamu, što bi bio ogroman uspjeh. Problem mu je visina. Jedini patuljak u prvih 100 je Rohus.
Ovaj Tomić mlađi od Damira, au bruke.
BG STO TI NE IGRAS TURNIR I NE OSVOJIS KAD JE SMIJESAN...
@marko Govorim o novinarskoj profesionalnosti. Isti je slucaj i sa avazom, FTV, BHT... Onda nek se svaki sportas predstavlja iz grada kojeg dolazi a ne samo pojedini. Kontas?
Svaka čast,ali ovaj turnir je stvarno smešan...
zato sto je ovo sarajevski portal
Svaka cast, ali! Zasto svaki sportas koji dolazi iz sarajeva mora biti naglasen kao sarajlija, a zasto onda se to ne radi i sa drugima koji dolaze iz drugih krajeva npr Hamza Alic - Zenica.... nego za njih se kaze bh predstavnik fuj od profesionalnosti
Ko igra za Harisa Silajdžića i zanemari taktiku, završiće karijeru...
SAMO NAPRIJED!!!BICE NESTO OD TEBE AKOBOGDA!!!
ljubo i cilic davnih dana bili medju prvih 5 ...ljubo jedno vrijeme bio i cetvrti..