Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je tek pocetak zmaju!
heheh pozivas na budjenje Bosnjaka na jednom ovakvom clanku, na clanku gdje svi treba da izrazimo ponos i zahvalnost Damiru, ti se bavis nacionalistickim temama i mislim da ti je to bespotrebno!! Svaka cas Damire, ponos si ove drzave i nadamo se uskoro novim pobjedama!! Samo bih apelovala na redakciju klix-a da malo bolje poprate dolazak Ćire u Tuzlu, nisam našla nijedan clanak o tome, a to je velika vijest
Čestitam i hvala od srca u ime svih Bošnjaka za radost i sretne trenutke koje si nam pruzio,samo naprijed do sljedeceg turnira na kojem ces biti jos bolji i akobogda pomesti sve ostale i doci na prvo mjesto koje i zasluzujes!Sve najbolje!
ahahaha e glupava balijo...
istina. komentar krmojeda je zbilja debilan. ko te ovlastio da govoriš u ime bošnjaka takve nebuloze.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
hahahah covjek zaradio 75000 eura za malo uspijeha i odjednom svi "poludili" za njim... pa srbija se ne qrci s novakom djokovicem toliko koliko bosnjaci s ovim... damirom. iskreno,... vi navijate za njega, a on i sad da zaustavi karijeru zaradio je vise nego vecina nas koji cemo zaraditi za cijeli zivot, tako da... ovi "anime-junaci" su smijesni likovi
Novac je svakako u igri, pa ako je tebi draže da ga uzme neki Amerikanac, Nijemac, Rus... a ne naš, onda ti ne valja razmišljanje.
Damire, svaka čast, uradio si mnogo, dalje se objektivno nije moglo i nije ovo bilo samo turističko putovanje i hvala ti na tome. Tačno je da su neki "slabiji" prošli kako napisaše neki zlonamjernici, ali isto tako je tačno da su i mnogi "bolji" ispali, tako da nema za čim da žališ. Mnogo sreće na narednim turninirima.
Ovom dječku, koliko sam mogao da primjetim, idol je Novak Đoković!
Ovo nije uspjeh Bosne i Hercegovine jer mu ova drzava nije nista dala ni pomogla, nisu mu marke dali!!! ovo je uspjeh DAMIRA DZUMHURA i njegovog oca a ne Bosne i ovih jadova iz vlade koji su dosli da ga docekaju, ja samo neznam kako imaju obraza da dodju i da se pojave!!!
Sad ce ga se vlada sa kriminalcem i ubicom kakav je Kemo Ademovic sjetiti i reci kako im je drago sto je uspio i kako je to velika stvar za Bosnu i Hercegovinu! Majku li vam vasu lopovsku usta ......!!!!! Damire nedaj nikom od ovih smetljara ni blizu, to je tvoja zasluga i samo tvoj uspjeh i ako uzmes i jednu marku od ovih smetljara koji ce ti se sad sigurno probati uvuci u guzicu sa 500KM onda si jad pravi!!!
Svaka cast ovom momku, ali evo ja cu na ovaj nacin pokusati predstaviti i ljude iz BIH koji su zasluzili vece postovanje ali na zalost javnost malo zna o sportovima poput bb-a. Jusuf Alešević - čovjek koji je nakon ranjavanja u ratu ostao bez noge, ali uprkos tome nije se predao i nije odustao. Uspio je da uspostavi normalan život, ali i više od toga - mnogima je postao uzor u bodybuildingu. Intervju sa Jusufom: http://www.bodybuildingbih.com/2014/01/intervju-jusuf-alesevic.html
Svaka mu cast i sve, ali mislim ispao je u trecem kolu, vama je stvarno malo potrebno za srecu. Mi Srbi ne priznajemo uspeh, ako nije medalja, a u nekim nasim trofejnim sportovima kao tenis ili vaterpolo priznajemo samo titule i zlatne medalje.
ma da, ma da... ko bi rekao... u fudbalu isto tako??
vi BH srbi nemate nista. Djokovic je iz Srbije a vi niste,vama treba pasos do njegove zemlje,.kad odete u srbiju oni vas zovu Bosancima I smatraju vas brdskim glupanima.nemate nista,genocidni ucmalak je entitet a ne drzava,samo je BIH to.Mi sto imamo,nase je.kako god da je,mi to volimo, kad nastupaju nasi fino pise "BIH" Bosnia and Herzogovina,nasa zastava..nidje genocidnog proizvoda a ni herceg-bosne,samo BIH.mi I kad smo zadnji,mi slavimo jer vas nema nigdje niti vasih genocidnih tvorevina.bolje je biti zadnji I na listi nego da te nigdje nema.Mi ne slavimo poraz od Berdycha,nego pobjedu nad Dodikom,mali Damir ga je slomio,pola sata osto nepomican. eee to mi slavimo !
E ovo ima samo kod Mujaga ... u prvom kolu Džumhur jedva pobijedio nekog anonimusa, u drugom ga Hrvat Dodig razbio, ali je ipak morao predati zbog ozljede. U trećem kolu ga Berdich pregazio ko brzi vlak. Summa summarum, Džumhur je ispadač trećeg kola AO, takvih ima kao pljeve ... ali za Mujage navikle da obožavaju grijače klupa u Premier ligi i NBA, Džumhur je nacionalni heroj. Bošnjaci, zar ne vidite da vas je islam retardiaro, niste u stanju racionalno misliti? Svi oni vicevi da su Bošnjaci glupi vode porijeklo iz retardiranosti koju vam je Islam donio, zar ne uviđate?
Hocete li napraviti jednu dzamiju u Sarajevu njemu u cast? :DDDDD
Dodika nije niko doceko...tuzno samo prigrlio Zmigavu Gospu...video da zmiga pa joj uturio nove dvije AAA baterije,pa je opet Svjetleca Gospa...ah meraka
hvala na svim divnim trenucima koje si nam priredio... pred tobom je buducnost zmaju bosanski...
Djidji, vidi malog - isti jaaa. Ljubi te tvoj dedo.
cestitke
"Popularni Dzumi"" Popularni Miske"" Popularni Pape" kako to novinari strucno objasne..
sanjaj majmune! :) Bosna je bošnjačka htio ti ili ne hebao te tvoj duovni tatko Kačavela u chmar! I Damir nije igrao za takve debile nego za iskrene dobronamjerne Bošnjake svih vjera i religija koji se raduju finim stvarima u zivotu a ne kao ovaj edmund,njemu samo da je sta veliko pa svako malo ide prasvetim teleskopu Kačaveli u dvore u Beljinu da mu ućera dobro i išćera zlo.
"Bosnjacko" je 23% Bosne! AHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAH :DDDDD