Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate li, pobogu, ijednu ljepšu Damirovu sliku da postavite????
pa jeste mada je pitanje da li bi bili bolji da ih ne zabija dvodijelna vise od mjesne zajednice a manje od autonomije RS
@yaa makar je dobra u zabijanju klipica u tockove BiH tvorevini
Nije možda je sad manje nego nema nijednog. RS dobra u ničemu.
@s....@mošnjo pa da znas da imamo isto razmisljanje. al et, nisam imao takvo razmisljanje dok nisam intezivno poceo posjecivati ovaj portal (ne osudjujem urednistvo). bio sam dosta liberalniji prema drugim konfesijama dok nisam vidio kakva se mr.zn.j.a plasira od pojedinaca pa razmisljam - zasto biti liberalan kada se moze i desno skrenuti kao i ostali komentatori. doduse, prije je bilo samo komentarisanja i osudjujes lika koji to komentarises. a sada vidis da nije jedini koji tako razmislja po prikazanim lajkovima ziv bio ;)
Srbi su genocidan narod i nema logike da navijaju za nekog drugog osim srbije. Retardirani majmuni dolaze na ovaj forum po besplatne terapije. Na srbijanskim portalima ove majmune iz sumske ispale ko smece.. i onda to smece dolazi zagadjivati nase forume. Srbi iz sumske nisu za vas forumi vi ste ljudski otpad. Mi znamo ko ste i nemamo se sta raspravljati. Ja sa vama ne raspravljam, zdravo vas mrzim i zelim vam jos koji lijepi zemljotres ala \'69 u Banja Luku.
trebali bi ovaj tenis malo azurnije vodit. u montekarlu izgubi murray od berdicha, jos nema clanka. svaka cast malom Damiru i ITF turnirima, ali na djelu vezanom za fudbal prenosite kad Drogba prne i kad ribery ruzno polgeda sudiju i sve ostalo vezano za evropske fudbalske kupove, ne vidim nikad rezultat kad igraju fk Vrbanjusa i Vratnik isl, a ovaj ITF je otprilke na tom nivou tramvaj lige.
@@yaa Mozda je sada manje igraca sa ovih prostora, ali treba se sjetiti Radmanovica, Koromana (mrkog vam Paljanina), Danilovica (sarajlija) i jos ne spomenuti Savu Milosevica (naseg Bijeljinca). Niko nije ni pomislio da igra za PiH nego je isao srcem da igra za Srbiju Vi imate jedino Dzeku sa kojim se mozete hvaliti da je kvalitet, ostalo je tu i tam. Ibrahimovic vas prodao---sta reci-koju posluku porati ;)
Nije \"mi i koga imamo\" nego \"mi i da koga imamo\"
daleko si ti od dobrog tenisera oko 150 mjesta ti je plafon u karijeri
Ja mislim da Argentina ima tenisera ovog kvaliteta jedno 50 mozda i 100a za njih niko nezna
No sikiriki, sad će Bočinja open i Gornja Maoča fjučers, a i gluhobukovički hodža i Abu al-U s r a h su u lošoj formi. Ima Damir da razvali!
U lopati je spas.
jos sinko popare jest da dodjes medju velikane @@bosancero mi i koga imamo predstavnika koji je sa prostora RS (recimo bih) on ide pod zastavu Srbije jer ne osjeca pripadnost prema varta zastavi, zato i navijamo za Srboju a vjerujem i vecina (ako ne svi) Hrvata KAPIŠ :D
Bolje bi mu bilo da se fata lopate dok jos ima i ono malo snage pa da bar nesto zaradi u životu!
Tako su novci u tenisu rasporedjeni. Ako nisi u privih 20 tak tesko prezivljavas. Cak i ako si medju top 10 nemora znaciti da si nesto bogat. Ovo nam je prva generacija koja igra takmicarski tennis i svi su sem Amera ponikli sa terena u Bosni. Treba malo strpljenja. Do kraja godine imacemo barem tri igraca koji igraju Challengere. Ipak, se krece. Lahko je pljuvati i izigravati cinizam, dok se luzerski vucete po kladionicama.