Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno da je bitno sta osvaja ali momak ima 20 godina i na svakom turniru napreduje bar za 10 pozicija
samo tako nastavi
Blebećete bezveze. Najvažnije je da je Damir osigurao 18 bodova i sad je na 250 mjestu. Ovi Futures turniri dobro dodju za skupljanje poena za damira i mislim da ga iduće godine nećemo gledati na Futuresima.
Ovaj neki sto ga je džumhur dobio stariji je od mog tate.hahahahaha:)
mislim da je on novi beker
Kad uspoređujete ovog malca i Djokovica,malo promislite sta pricate hahhahahaha, pa stvarno niste normalni hahahah
svaka čast Damire, čestitke a sad je vrijeme za podizanje ljestvice na viši nivo - nastupi na Challengerima
1600 dolara za ovaj sranjski turnir, i to fol malo kod nas raja rade po 4 mjeseca za tu lovu, ovaj dobije sto malo potrci, precjenjen sport i previse, pogotovo zato sto svi nemaju priliku da ga igraju
Jel Ojro Sport to prenosio???
Komentator na RTRS navijao za Džumhura ko da je njihov. Alal vera.
bravo Damire ,svaka čast zasluzeno osvojeno NIJE OTETO......
Pa ovdje porede Džumhura sa djokovićem ahahahahah,pa dobro jeste vi normalni,Djoković sa 20 godina je bio treći igrač na svijetu i imao GS titulu Australien Open. Džumhur ni ne igra ATP turnire već ove smjejurije,nije loš igrač ali ovi što porede ovu dvojicu su smiješni do bola.
tesko da moze postigniti uspjeh kao djokovic, ali sigurno da ce jos napredovati mozda u top 50
Ne vidim nista lose u ovom turniru ali u komentarima kao i uvijek uzas.Svaka cast Damiru ,neko rece mlad je tek mu je 20 god. Djokovic je 24 god,svaka cast izuzetcima ali pozitivan komentar o njemu rijetko ce se ovdje procitati.
zasto neko ismijava sto doboj ima turnir, kakav je takav je, ali ipak pokusava nesto za razliku od mnogih nasih gradova. a ovaj lik sto je osvojio bar prema pricama koje sam cuo o njemu kazu da ce biti solidan teniser
ahahahahahhahahahah turnir u Doboju ahahahhahahhahahaha
bravo damire samo naprijedd