Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, teško mi je vjerovati da se neki od forumaša toliko posprdno odnose prema Damiru Džumhuru i njegovim rezultatima. Osobno sam veliki fan tenisa, godinama ga pratim (ne samo top razinu, nego i ove niše challenger i futures razine), a s Džumhurovom karijerom sam upoznat još od ljeta 2010. i naslova europskog prvaka do 18 godina. Prvo i najvažnije, 131. mjesto na ATP ljestvici je itekako vrijedan rezultat i obećavajuća pozicija za građenje ozbiljne teniske karijere momka na pragu 22. rođendana. Potpuno je promašena teza o Đokoviću koji je s 21 bio osvajač grand slama, a "Damir je tek 131." Pa, i samom je Džumhuru jasno da nikad neće biti Đoković, ali da može biti odličan igrač to sigurno. Uzmite za primjer Ivana Dodiga. Znate li kad je prvi put ostvario plasman bolji od 131. mjesta? Krajem 2010. kada je imao skoro 26 godina. Tog ljeta je prvi put prošao i kvalifikacije na jednom grand slamu (Wimbledon), a u godinama u kojima je Damir danas bio je plasiran oko 400. mjesta. Živili!
Na svijetu je preko 7 milijardi ljudi, on je 131. u svom zanimanju i tebi je to bezze! Jesi li to ti među top 100 na svijetu u svom zanimanju? Jesi li top 100 u BiH? Koji si, šta misliš?
Ajde da ga vise vidimo u top 100 :)
Bice u najblizoj buducnosti. Sve postepeno. Prvo da udje u Top 100, pa onda u Top 50, pa onda u Top 20 i mozda ako Bog da na bude broj 1 u svijetu. Nista nije iskljuceno.
BRAVO DAMIRE CARE ! ! ! ! ! Svaka ti čast ! ! ! ! ! !
I dalje osvajajo... Kako je velika bonovna razlika između 1 i 131 mjesta. :(
Hahah, dublji dzep I money prize:)!
sa srecom mu bilo u daljem nastavku karijere...
Svaka cast momku,ali nema razloga da svakih mjesec dana momak zavrsava na naslovnoj stranici.Uredu da je momak medju prvih 20,ali brate frajer preko 100-tke i oni pisu o njemu ko da je Federer. Siguran sam da niti jedan sportista osime Edina Dzeke dobio ovoliku medijsku paznju.
Momak ima 22 godine ! Novak Djokovic sa 21 godinom osvojio svoj prvi Grand-Slam-Turnir. Nemam ja nista protiv Damira,naprotiv navijam za njega,ali ubi klix sa njim. Klix uvijek pise napredovo za toliko mjesta a nikad frajer da udje u top 100.
To majstore.
Bravo, Damire! Svaka cast i sve cestitke. Puno srece i uspjeha u buducnosti.
Prijatelju stari ispričaću ti priču O nesretnom noju i tužnom mladiću Životinje volim, geoparda imam Tri goluba bijela, sa njima sve štima Sve zbog jedne žene Tuđa krv se proli Životinje jedne koja život voli Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Kupio sam noja, da bih joj ugodio Ko joj je ugodio, još se nije rodio Jedno veče reče da sam za nju nula Ode s orangutanom što voda pit-bulla Shvatio sam valjda Više nije moja Pijan hrđavim ekserom ja rasporih noja Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela Paranoja uzela mi dušu sve mi uzela, sve mi uzela Spanija, Spanija, paprike patlidžan i buranija Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila Sve mi uzela, sve mi uzela
ja ne znam sta je sa ovim saranom pa je ovo njemu zanimljivo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)