Historijski uspjeh za bh. tenis
0
Damir Džumhur evropski prvak do 18 godina
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBAMO PREBIT OVOG DZUMHURA IZUDARAT GA I OTJERAT ODAVDE JER AKO OSTANE U OVOJ DRZAVI BRZO CE DA POTONE ! ZA NJEGOVU DOBROBIT BACAMO MU BOMBU NA KUCU I UZ PRIJETNJU GA TJERAMO IZ DRZAVE
SVAKA CAST MOMCINO !!!!! RASTURAJ SVE PO REDU ! BIH4EVER !!!!!
BRAVO Majstore! Svaka cast i samo nastavi tako!
Koliko je visok ovaj malac? Bojim se da je prenizak za seniorsku konkurenciju,ispod 180 cm cojvjek nema tamo sta trazit
Bravo Damire, svaka čast, samo naprijed
svaka cast, jos puno usojeha ti zelim, SAMO NAPRIJED!!!
bravo damire
Bravooooo i sve najboljeeeeee!
Hvala Damiru sto me obradovao. Cestitam.
golemo!!!! a aida alilovic se guzi sa srbima!
Iskrene cestitke..sve rijeci su suvisne, REZULTAT SAM SVE GOVORI.
SAMO DA GA HRVATI NE UKRADU
Haj ! Doors, bio sam ti odgovorio na tvoj komentar,onako ljudski iz duse,,bez zadrske u svojim osjecanjima.Usput sam sam pomenuo da sam i ja zrtva tog rata u Istocnoj Bosni,jer sam iz Gorazda koga su tokom rata drzali Bosnjaci.Ovi ne portalu nisu propustali moj kamentar. Sav moj komentar je sa porukom-\'\'Mrznja se ne stice u ratu,mrznja se radja u kuci\'\',Oprastanje je Hriscanska vrlina,mada mnogi hriscani nemaju obrezano srce da mogu prastati. Sto se tebe tice-ti si moj Srbin,a ne marim koju religiju ispovjedas, i koje ime nosis.
OVAKVE VIJESTI ZELIM CUTI ... SVAKA CAST MOMAK OD TEBE MOZEMO DOSTA OCEKIVATI :)
svaka cast momcino!