Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li samo hrvati iz bosne hrvati, a oni iz hrvatske hrvatijanci,.....ja mislim da su bosnjaci iz Srbije takodje bosnijanci
Ipak, naši političar znaju mnogo bolje s reketom.
dzaba mu ti trofeji i prvo mjesto kad nije omiljen kod publike . a Rafael i Federer mogu biti i prezadnji s pozicijama na ATP i opet ce biti omiljeniji publici nego Nole. Et pitaj Svabu ili nekog stranca koga vise voli gledat Noleta ili Rafu/Federera.
35 masters, jedini koji je osvojio sve masters minimum dva puta, niko drugi nije ni osvojio sve. Nadal takođe ima 35 ali je 30 sa seljake i 25 iz Madrida. Nole je najbolji svih vremena. Nebeski je.
APSOLUTNO nebitan lik za nas u BiH klixe. On je za nas stranac isto kao i tamo neki Australijanac.
@ScepanMahleni Naravno. Svi uspjesni su nebitni za BIH.
@ScepanMahleni kad je donirao novac u BiH za izgradnju škola i vrtića nakon poplava onda je bio bitan , sad ko ga j..? E, siroti Bošnjo!
Nikad ovaj gavro nece biti ni do koljena najboljem teniseru svih vremena, gospodinu i aristokrati, Rogeru Federeru.
@Rusmo1 zato ga dere u međusobnim duelima. A ti životinjo, produktu incesta, čudi me da si ikako čuo za riječ gospodin, majmune po turčeni.
e to i jest problem-aristokrata...a cisti ga gdje god stigne "seljo" sa Balkana.Vidis da je kojim slucajem francuz ili englez,amerikanac,australijanac ili ne daj boze talijan,svijet bi mu se klanjao. Ovako ostajemo samo mi inatni,koji gotivimo i njega i Dzumhura i Cilica,i Modrica i Nurkica,Kolarova,Pjanica itd itd
Kmeee kmeee kmeee
Binda...cim pocne gubiti, ljekari, pomoc, prekidi..,.
nole pjevac, troprstas, vole ga bosje, casu dobar
Koliko puta mu je pozlilo?😜
svaka cast. doktoru naravno koji mu je dao tacen droge,